USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькому парку при демонтажі атракціонів знищили газон. Відео

22 Березня 2023 18:31
Луцькі муніципали виявили нищення зеленої зони в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Нагадаємо, вранці 20 березня десяток чоловіків розібрали атракціони «Колесо огляду», «Орбіту», «Веселі гірки», «Сюрприз» та «Автодром». Від колеса огляду залишилася тільки основа, а на майданчику для картингу працювала техніка. Раніше відбувся тендер, за умовами якого переможець за власний рахунок має відремонтувати комунальні атракціони.

Підрядник, який здійснює демонтаж атракціонів вирішив «прокласти» ґрунтову дорогу до місця проведення робіт та облаштував там стоянку для транспорту.

У результаті таких дій був зруйнований газон та утворилося суцільне місиво з багнюки.

Для притягнення відповідальних осіб до адміністративної відповідальності, а також зобов’язання їх відновити зруйнований газон, на місце виявленого порушення диспетчером було негайно направлено інспекторів, які патрулюють територію парку в складі «Вело ГШР».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 22 Березня 2023 18:41
Підарас! Побачу десь - шурупа в колесо закручу
Джек до Анонім Показати IP 22 Березня 2023 19:59
Підарас-це ти,бо віриш сенсації-ЗНИЩЕНО ГАЗОН.Уау!Траву прим’яли.Контроль за роботою підрядника має відповідати-замовник. І вони мали на руках носити атракціони?
Анонім Показати IP 22 Березня 2023 19:19
Могли б вертольота найняти, але тоді припис за непланово здійнятийи вітер отримали б.
ветфельдшер Показати IP 22 Березня 2023 19:19
Дуже грубо працюють ці люди. Дуже-дуже. Спостерігаю це щоденно. Тимчасовці.
Цікаво Показати IP 22 Березня 2023 21:52
Який же рівень розвитку тих хто спричинив цей ніби скандал. Дуже хотілося б почути пропозиції, бажано детально, як по іншому можна було б провести демонтаж конструкцій. От починаючи з того як працівники приїхали на роботу і мають поставити свої авто .. де? Як вони мають нести інструмент до місця роботи... Як вони мають нести в капцях демонтовані конструкції до місця стоянки. Да! Саме головне що вони повинні ще сплатити за парковку за час проведення робіт. Хоча й таке можливо... От тільки не забувайте хто має оплатити раз в сто завищені роботи (бо треба врахувати вартість парковки, додатково найняти пару десятків робочих щоб носили, само собою збільшиться кількість робочих днів, а це зарплата тощо). А газон можна відновити за пару тижнів за допомогою сучасних технологій і не дорого. Чекаю продовження вистави.
Меломан Показати IP 23 Березня 2023 16:04
Музику гарну підібрано!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus