USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відновила роботу найбільша котельня міста

1 Серпня 2023 15:34
1 серпня відновлено надання послуги з постачання гарячої води від найбільшої котельні міста Луцька, що на вул. Карбишева , яка надає послуги для споживачів 33-го, 40-го, 55-го мікрорайонів.

Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло».

Зупинили роботу котельні 3 липня. Впродовж періоду зупинки підприємством проведені регламентні роботи на обладнанні котельні та ЦТП, виконано гідравлічні випробування теплових мереж, а за їх результатами – необхідні ремонтні роботи.

Окрім того, на магістральних теплових мережах здійснено заміну запірної арматури великих діаметрів.

А вже 2 серпня планується відновити послугу з постачання гарячої води від котельні, що на проспекті Відродження, окрім кількох будинків, де проводиться капітальний ремонт теплової мережі.

Наразі тривають роботи з капітального ремонту теплових мереж на вул. Даньшина, 1.

Ця мережа забезпечує опаленням 7 житлових будинків та гарячою водою 3 будинки. Експлуатується з 1988 року. Заміна цієї теплової мережі проводилась 2019 року, але через те що труби постійно знаходились у воді, на цей час вони є в аварійному стані. Мережа запроєктована з попередньо ізольованих трубопроводів з тепловтартами 3-5% (порівняно зі старими сталевими 22%). Термін експлуатації трубопроводів 30-40 років, що дозволяє зменшити капітальні, інвестиційні та ремонтні втрати. Загалом в плані замінити близько 370 м трубопроводів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 1 Серпня 2023 17:09
Котельня на Карбишева 2 є неекономічна.Це промислова котельня,пристосова для обігріву будинків,яка до того розміщена на висоті прибл. 20м. відносно нуля будинків. Внаслідок чого перепад тиску в мережі прибл. 0,4 атм на початку мережі проти 1,5атм згідно вимог СНИИПа.А в кінці мережі перепад тиску взагалі біля 0,1атм.Широко розрекламоване впровадження залежних ІТП ще більше погіршило перепад тиску.Без будівництва нових квартальних котельних проблему теплозабезпечення Завокзального району не вирішити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus