USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку вимагають заборонити підвищення тарифів

21 Липня 2016 12:17
Прийняти мораторій на зростання тарифів на комунальні послуги вимагають депутати Луцької міської ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Луцької міської ради сьогодні, 21 липня.

Депутат Валерій Бондарук зазначив, що мораторій на підняття тарифів є необхідною мірою, враховуючи що скоро розпочнеться опалювальний сезон. З його слів, є позитивні приклади впровадження схожих рішень по інших містах.

Член профільної комісії Григорій Пустовіт пояснив, що в Києві, Дніпрі та Львові прийняли аналогічні мораторії, тому, з його слів, це не популістична річ, а реальна спроба зупинити ріст тарифів.

Голова бюджетної комісії Павло Данильчук звернув увагу на те, що з осені знову ростуть тарифи, відтак, вже у жовтні зростуть борги за комунальні послуги.

Члени профільної комісії одноголосно рекомендували сесії прийняти мораторій.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, депутати Дніпра запровадили мораторій на підвищення комунальних тарифів. Відповідне рішення було ухвалене під час засідання міськради у середу, 13 липня. "Таке рішення прийнято для недопущення зростання напруженості серед жителів міста і до тих пір, поки компетентні органи не введуть економічно обґрунтовані тарифи, а так само індексацію зарплат, пенсій і рівня прожиткового мінімуму", - заявив мер Дніпра Борис Філатов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
тариф Показати IP 21 Липня 2016 12:25
популістичні де**ли
ТрикГаля Показати IP 21 Липня 2016 12:35
Робіть щось а то люди зовсім будуть нічого не їсти а тільки платити і платити. агато живе одягається за рахунок мами і папи і сестри які заробляють гроші за кордоном абож баригами. А інші жебракують виживають . А депутати і начальники зажираються за наш рахунок
Анонім Показати IP 21 Липня 2016 13:57
Ну що скажеш нерозумні популісти. Який механізм втілення в життя цього рішення. Що Волиньгаз безплатно буде Луцьктеплу відпускати газ? Чи може Прийде Бондарук і заплатить за воду? В дійсності все просто. Платите 15% від свого сукупного доходу. Решту субсидія. Інша справа, коли маєте три квартири, то будуте мати субсидію лише на одну.
Жук Показати IP 21 Липня 2016 14:30
Не розумію для чого вся ця метушня з якої всерівно вийде великий ПШИК - для піару чи просто робити людям немає чого, що хотіли те й маємо!
лучанин Показати IP 21 Липня 2016 15:21
Депутату Бондаруку може потрібно було б спочатку запровадити мораторій на підвищення цін на ліки"Волиньфарму",які вищі як в сусідній Польщі на 60-70%.На комунальні послуги хоча б субсидії виділяються,а ліки мусиш купувати,щоб не вмерти.Виконують наказ баби Юлі,а показують ніби переживають за народ.
Іван Показати IP 21 Липня 2016 15:25
Цілком вірне рішення. Наша влада не хоче боротись з олігархами, які за рахунок субсидій і далі процвітають, не вкладаючи грошей у збільшення зарплат і пенсій, зниженні цін на товари і послуги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus