USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську покажуть виставку картин дружин загиблих Героїв

13 Березня 2024 08:23
Виставка картин «Малюю серцем», написаних дружинами загиблих Героїв, відбудеться у четвер, 14 березня 2024 року, о 12.00 у холі Нововолинського міського палацу культури, що на бульварі Шевченка, 6.

Це друга виставка картин, яка діятиме рамках всеукраїнського арт-реабілітаційного проєкту «Жива. Справжні історії кохання» на Волині та реалізовується Благодійним фондом «Сучасна Україна» цього разу у партнерстві з Нововолинською міською радою.

Вперше експозицію унікальних полотен відкрили напередодні Дня закоханих у Луцьку, де представили на огляд картини 35 учасниць з Луцька, Ковеля, Нововолинська, Володимира та Камінь-Каширського.

Читати ще: «Малюю серцем»: у Луцьку дружини загиблих Героїв представили власні картини. Фото

З 14 до 28 березня картини виставки «Малюю серцем» зможуть оглянути й мешканці Нововолинська.

Кожне полотно, написане волинянками під час проєкту «Жива. Справжні історії кохання» – це посвята коханому чоловіку, згадка про почуття, які були натхненням для обох і мають стати провідником через горе втрати у майбутнє.

Авторки картин – рідні легендарних військових: дружина кіборга Валерія Гонти, дружина командира штурмової бригади Олександра Філона, мама Маріса Камінського, дівчина «небесного фотографа» Максима Бурди, дружина «азовця» Віталія Шевчука, тіло якого досі у Маріуполі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus