USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Нововолинську відкрилася виставка картин дружин загиблих Героїв

15 Березня 2024 09:12
У четвер, 14 березня на ротонді Палацу культури у Нововолинську стартувала зворушлива виставка картин, які створили дружини загиблих українських Захисників. В експозиції 35 унікальних полотен, намальованих жінками з Нововолинська, Луцька, Ковеля, Володимира та Камінь-Каширського.

На відкритті виставки побував міський голова Борис Карпус, президент всеукраїнського Благодійного фонду «Сучасна Україна», уродженець міста Нововолинська Володимир Гавриш, представники бізнесу та команди БФ «Сучасна Україна», голови сусідніх громад, повідомили у міській раді.

Читати ще: «Малюю серцем»: у Луцьку дружини загиблих Героїв представили власні картини. Фото

Це друга виставка картин, яка діятиме в рамках всеукраїнського арт-реабілітаційного проєкту «Жива. Справжні історії кохання» на Волині та реалізовується Благодійним фондом «Сучасна Україна» цього разу в партнерстві з Нововолинською міською радою.

Мешканці та гості міста зможуть оглянути картини до 28 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus