USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Учасники Євробачення TVORCHI розтопили сталеві серця у Луцьку. Фото

17 Липня 2023 09:50
В обласному центрі Волині стартував перший тур тернопільського гурту TVORCHI, який представляв Україну на цьогорічному Євробаченні та посів шосте місце.

Про сталеві серця українців два місяці тому артисти заспівали на 200-мільйону аудиторію, а вчора вони завітали у Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка, де розтопили сталеві серця лучан.

Саме Луцьк є містом, з якого TVORCHI почали свій тур. Під час Євробачення вони зібрали понад 12 мільйонів гривень на купівлю інкубаторів для недоношених малюків. Цю місію хочуть продовжити у майбутньому турі.
«Ви знаєте, що це наш перший тур містами України? Ми вперше у Луцьку, і ви з нами тут. Я просто дуже радий вас усіх бачити», – звернувся до лучан соліст Джеффрі Кенні.

Музиканти відверто не очікували такого прийому в Луцьку, адже фактично з першого треку слухачі піднялися зі стільців та вже не сідали до кінця виступу. А посприяли цьому електронні ритми та енергія від Андрія Гуцуляка та неймовірний голос Джеффрі Кенні, який співав і англійською, і українською.
Кожну пісню гурту супроводжував неймовірний візуал, зображений на екрані позаду артистів, та й світло було просто фантастичним, додаючи ефекту поринання в музику TVORCHI.

У середині виступу музиканти тимчасово покинули сцену та повернулися в інших костюмах і з українським прапором.

«Зараз для нас важкі часи. Я хочу, щоб ми раділи кожному моменту та боролися за нашу волю», – закликав Джеффрі Кенні.
Лучани відривалися під «Не танцюю», Believe, «Мова тіла», Bonfire. Але найбільше вони очікували TikTok-хіт «Іди сюда» та трек з Євробачення Heart of Steel.
Не обійшовся концерт і без спільної драйвової композиції з The Hardkiss «Мрійники».
«Ви неймовірні», – звернулися TVORCHI до лучан, які покликали їх на біс та ще раз заспівали «Іди сюда».

Далі у рамках туру музиканти планують відвідати Ужгород, Івано-Франківськ, Хмельницький, Чернівці, Чернігів, Черкаси, Житомир, Тернопіль, Одесу та Вінницю.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лукаш і Мавка Показати IP 17 Липня 2023 10:06
Драйвова композиція, відривалися, круто, візуал ... . Доброго вечора ! Ви з України ?
Мукаш і Лавка до Лукаш і Мавка Показати IP 17 Липня 2023 11:37
знімай шаровари і бігом на фронт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus