USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

В Україні до патрулювання вулиць залучать курсантів

3 Грудня 2022 18:36
В Україні з наступного тижня залучать до патрулювання вулиць курсантів вищих навчальних закладів, підпорядкованих Міністерству внутрішніх справ.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський в ефірі національного телемарафону, повідомляє ТСН.

За його словами, під час вимкнення світла одразу ж вдвічі збільшується кількість автомобільних і піших нарядів поліції на вулицях.

«Ми залучаємо сили добровольчих формувань тергромад, які приєднуються до нас і патрулюють вулиці разом. Буквально наступного тижня ми будемо залучати курсантів ВНЗ МВС, які також допомагатимуть патрулювати вулиці поліцейським», – сказав він.

Монастирський закликав громадян бути видимими на дорозі – як пішоходів, так і водіїв, адже багато аварій трапляється у темну пору доби.

«Звичайна світловідбивна стрічка, яку видно метрів за 100, рятує життя», – зазначив він.

Нагадаємо, в МВС повідомили, що в Україні на тлі тривалих відключень світла збільшення криміногенних ситуацій не фіксується, але побільшало звернень про домашнє насилля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus