USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Віталій Кварцяний помирився з фанами «Волині»

22 Липня 2016 20:40
Між головним тренером луцької «Волині» Віталієм Кварцяним та ультрас «хрестоносців» виник конфліктний інцидент під час товариської зустрічі з рівненським «Вересом». Нагадаємо, матч завершився нічиєю – 1:1.

Коуч лучан був незадоволений поведінкою своїх вболівальників на виїзному матчі. Спершу один із фанів вибіг на поле після забитого м’яча «хрестоносців». Потім на бігові доріжки зі сектору ультрас «Волині» полетіли фаєри. Це неабияк роздратувало тренера, тому він пішов з'ясовувати стосунки посеред матчу.

«Ажіотаж, який зробив напругу на стадіоні, в товариській грі, не потрібен. І наші вболівальники, ми з ними довго працюємо, одичали зовсім. Мені це не подобається. І це лягає негативом на нашу команду. Ми будемо збиратися, звичайно, і робити висновки, тому що мільйони штрафів нам не треба, адже за це будуть карати», - прокоментував ситуацію після гри Кварцяний.

Та вже у спокійній домашній обстановці ультрас «Волині» зустрілися з Віталієм Володимировичом, щоб обговорити інцидент. І, здається, сторони зрозуміли один одного.

«Ми зустрілися, обговорили бачення ситуації… Кварцяний пояснив, що клуб платить дуже багато штрафів, а краще було б ті кошти витрачати на щось корисне. Ми обоє визнали, що вся та ситуація виникла через емоції, і так не повинно було статися. Зійшлися на тому, що зараз не час сваритися і треба жити дружно. Ми потисли один одному руки», - пояснив ультрас лучан Тарас Третяк.

Віталій Кварцяний попросив вболівальників зменшити кількість піротехніки, адже команді лишні штрафи не потрібні ще й у такі скрутні часи.

До речі, минулого сезону ФК «Волинь» заплатив 820 тисяч гривень штрафу за використання піротехнічних засобів на стадіоні. Більше серед команд української «вишки» за витівки вболівальників заплатило лише київське «Динамо».

Нагадаємо, першу гру у новому сезоні Прем’єр-ліги лучани зіграють на виїзді проти «Дніпра». Поєдинок відбудеться у неділю, 24 липня, о 19:30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АБОНЕМЕНТ НА ДОМАШНІ МАТЧІ «ВОЛИНІ» – У ПРОДАЖУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
студент Показати IP 22 Липня 2016 22:44
Діду іди вже з Богом вирощувати помідори, як ти вже осточортів
FC VL до студент Показати IP 23 Липня 2016 11:18
Шанс був піти і спостерігати, як Луцьк стає легкоатлетичними НьюВасюками. Але під Кварца дали кошти і футбол на Волині залишився!
Червоно-білий Показати IP 23 Липня 2016 02:20
Фанатияк завжди - тільки проявили характер, вирішили не підкорятися керівництву, показати власне я, і відразу сховалися мамам під юбку. Кварцяний на ковєр викликав і вони бігом прийшли з повинною. А послати нафіг, поки він не припинить вважати клуб своїм власним? А проігнорити, поки він сам не прийде миритися. тряпкі карочє
Шльома Показати IP 23 Липня 2016 03:34
коментар було видалено
РБ Показати IP 23 Липня 2016 14:54
коментар було видалено
перехожий Показати IP 23 Липня 2016 17:22
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus