USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Візьми собаку на роботу»: луцький ЦНАП долучився до Всеукраїнської акції

23 Червня 2023 19:51
Працівники Луцького центру надання адміністративних послуг 23 червня прийшли на роботу з домашніми тваринами та долучилися до Всеукраїнської акції «Візьми собаку на роботу».

Про це Суспільному Волині розповіла заступниця директора департаменту Тетяна Книш.

Вперше до акції працівники Луцького ЦНАПу долучилися чотири роки тому.

Цьогоріч, – каже Тетяна Книш, – також збирають гроші для тих тварин, які постраждали внаслідок повені та війни. Розповідає: свою собаку навчила гавкотом відганяти росіян від українських кордонів.
Відвідувачів луцького ЦНАПу зустрічає кицька «Буся». Власниця тваринки Юлія Семенчук працює адміністраторкою. Тварині три роки, вона слухняна і сьогодні допомагає працювати.
Господарка лабрадора-ретривера на кличку «Санта» Дарина Глущенко працює у відділі реєстрації бізнесу. Говорить: собаці у ЦНАПі комфортно, бо тут працюють кондиціонери, а надворі нині – гаряче.
Йоркширський тер’єр на кличку «Бублик» оглядає документацію у департаменті містобудування, земельних ресурсів і реклами.
Відвідувач центру надання адміністративних послуг Віктор Кулюк каже: «Ідея хороша, з тваринами познайомився, вони дружелюбні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
скептик Показати IP 23 Червня 2023 20:16
якщо собаці нема чим зайнятись, вона лиже дзвоники
Патрiот Показати IP 23 Червня 2023 20:28
Маразм мiцнiшае.
Анонім Показати IP 23 Червня 2023 21:43
Давайте ще одну акцію! Візьми свиню під стіл! Вона й ноги на стіл.
скептик Показати IP 24 Червня 2023 14:10
у ЦНАПі тепер філія "Ласки"
лінивець Показати IP 25 Червня 2023 09:53
всі люди виїхали в польшу -тепер до роботи залучають тварин )))) В ЦНАПі документи будуть видавати собаки, коти-електрики забеспечать місто струмом,вовк-сантехнік поремонтує кран та труби, єноти-поліцейські приїдуть на пріусі та випишуть штраф... .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus