USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Володимир-Волинській ЗОШ №5 присвоїли ім’я покійного директора

11 Липня 2015 14:45
Ім’я покійного директора навчального закладу – Анатолія Кореневського – депутати Володимир-Волинської міської ради присвоїли Володимир-Волинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 під час чергової сесії.

Попередньо вони організували громадське обговорення, в якому взяли участь вчителі, директори інших шкіл міста, небайдужі володимир-волинці, батьки учнів навчального закладу. Серед запрошених була і родина Анатолія Кореневського.

Присутній на сесії отець Микола, настоятель собору Різдва Христового, попросив відтермінувати рішення, мовляв, згідно з релігійними законами, присвоювати звання до року смерті є неправильним.

Ірина Костюк,
нинішній директор ЗОШ №5, розповіла про заслуги педагога, його особистий внесок у становлення школи, відкриття першого комп’ютерного класу у місті.

Нагадаємо, Анатолій Кореневський помер у віці 71 року. З моменту будівництва школи і до самої своєї смерті він був її незмінним директором.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Оксана Показати IP 11 Липня 2015 17:50
Та це повний маразм!!! Усі мої знайомі, друзі шоковані таким. Я вчилася в цій школі, я живу в тому районі. Не розумію за що? За те, що вмер на робочому місті? Божевілля
Думка з Володимира. до Оксана Показати IP 11 Липня 2015 18:59
Саме прикре те, що він будучи і депутатом облради і міської по декілька раз, сидів і просто мовчав як перелякане зайченя.А в той час "педагог усія Володимира " Вірковський потихенько збирав по місту учнів, щоб розширити свою вотчину - "сиротинець", де зараз половина дітей мажорів з усього "княжого". В результаті в школі № 5 де було понад тисячу учнів лишилось менше половини , запущене напівпорожнє приміщення зсередини...То за які заслуги така шана ?...Чи може за те що став Заслуженим вчителем, після того як відробив довіреною особою в кандидата у дупутати від влади малограмотног о жлоба Ковальчука?..
злий реаліст до Оксана Показати IP 11 Липня 2015 20:23
Як могла престаріла володимирська чита не вшанувати людину., яка ще на початку 90-х лаяла на старшокласників за те що стояли на перших проукраїнських мітингах. Молоді педагоги сьогодні на базарі шкарпетками торгують,в Польщу цигарки возять а старці до скону сидять на робочих місцях.Так само і "князь"Саганюк.Коли наїстеся? Уважте вже тих хто вам у внуки годиться!
Лікар( психіатр) до Оксана Показати IP 12 Липня 2015 13:54
Оксаночко, не дивуйтеся, бережіть нерви.У нашому "князівстві" все нині буде іменне.Лікарня ім.Ємчика, цвинтар- Кушніручки, автостація - Лаха, ринок - Федоришина, інтернат- Вірковського, а місто теж недарма поки що не чіпають, тримають в резерві .Догадайтеся як буде у майбутньому...
122 Показати IP 11 Липня 2015 17:56
А, що він вчений якийсь, доктор наук? Чи стара комуняка яка на пенсії працювала, в той час коли молодь на Польщу їздить?
Ольга до 122 Показати IP 11 Липня 2015 18:08
Саме такий який ви описали! Людина паскудна була!
122 Показати IP 11 Липня 2015 18:26
Володимир під керівництвом п**дуном Саганюком з'їхав з глузду
МАринА Показати IP 11 Липня 2015 18:39
У тій школі навчався Герой АТО, який загинув за нашу Батьківщину. а назвали на честь старого комуняки
ганна Показати IP 11 Липня 2015 20:41
Яка низькість цінностей. І це у інтелігенції княжого Володимира. Вже за те, що був комунякою не вартий почестей! А школу будувала держава. Це меценат за своі власні гроші може будувати. А директорам дають робоче місце . І йому вельми добре було бо в 90 роках багато освітян молоденьких і не дуже опинились без засобів на існування. Таке значить у педагогів поняття величі духу. Мізерне . Совкове. То з відкіля візьметься конкуренція особистостей, лідерства,шляхетництва?
метелик Показати IP 11 Липня 2015 20:44
Саме огидно що на сесії міської ради клопотався за присвоєння школі звання судимий детутат з оточення мера і його охоронець Руслан Мороз. У Володимирі бандити , вчителі і влада заєдино. Тим паче вони були оба від "сильної України".
без політики Показати IP 11 Липня 2015 22:22
як набридли поділи на політику. ніхто не гляне, якою була людини, тільки риють, яка була політика. шановні чайковськи, карпюки, і всі патріоти, ваші батьки, ви були комуністами.завдяки тій партії мама очільника свободи виборола світле майбутнє сину . і тоді совок вам навіть дуже подобався, коли її з комуняцького корита. у тут бач те -ганьба. той вчитель проробив педагогом 30 років. це вже заслуга. не возив контрабанду.не дурив людей. а виховував дітей. і батьківський комітет і діти за ним. не поливайте брудом покійних. не гоже. вернеться вам
принциповий до без політики Показати IP 12 Липня 2015 08:24
А для чого одразу проходитись по прізвищах? Карпюк, Чайковська....Вони вам особисто насолили? Яке відношення вони мають до того, що з факту "вшанування" сміється все місто, а цукровий просто регоче...Там ближче і видніше.Можна було років десять тому передАти правління молодому і перспективному педагогу Тарасюку,( МОЖЛИВО КОМУСЬ ІНШОМУ) .Але він не з тих: симпатії не до тих, думає нестандартно, погляди не провладні. Треба в доску свого, або сам до кінця. В результаті що від школи залишилось?... 500 учнів...І так скрізь де правлять до смерті. А в міста нашого не така доля? Чисті тротуари і смітники на вулицях - "досягнення" вічного мера...А тисячі молодих або в Польщі, або просто залишаються в інших містах, бо тут ні х...... не світить , кругова порука, корупція, папік рішає все.... Це з політикою чи без?....Отямтеся, зомбовані володимирчани, не скочуйтеся в прірву...
справедливий Показати IP 11 Липня 2015 23:15
без політики не говоріть не правду. в травні на загально шкільних зборах про присвоєння школі імені Кореневського ні хто не обговорював. на громадських слуханнях запросили родину. навіщо цей цирк. як ви ще там не вирішили йому героя не попросити. осьанні роки він хворів і 50 відсотків часу був на лікарняному. у школі була йому гідна заміна Тарасюк. Верко то ні. потрібно було з школи щоб винесли. За компютерний клас і за школу дякувати Тараненкові потрібно а не йому. він служив партії. один музей атеїзму чого вартував. школу покидали прогресивні молоді педагоги. переходили в 4СШ а за ними і учні. з1058 за моїх часів зараз ледве 500 набралось.
без політики до прин Показати IP 12 Липня 2015 11:56
а ви я бачу з педколективу. до того ж просто не можете подарувати собі що людині не при житті а все ж дали звання. просто вгамуйтеся. хочете бути інтелігентною нацією євроспільноти- навчіться відноситися до здобутків інших з повагою . а комуністів у минулому у місті більшість. це історія.
свояк Показати IP 12 Липня 2015 12:00
Як кажуть : про покійника або хороше , або нічого. Наступна подія через певні обставини, приміром...... відбудеться зміни назви міста Володимир-Волинський на місто ПЕТРОГРАД !!! Він, П. Д.,.... після ....... це заслужив. Мою пропозицію про зміну назви міста негайно на громадські слухання та на міський референдум !!!!
віра Показати IP 13 Липня 2015 12:02
тото писаки...Вашими іменами, шановні, хіба клозет у центрі міста назвуть!
писака до віра Показати IP 13 Липня 2015 20:52
Так у Володимирі його немає у центрі....Всі попісяти біжать під мур капуцинів...
Сергій Показати IP 22 Травня 2016 11:29
Розтринділися тут як квочки....Файний був вчитель вчив мене фізику і взагалі мені подобався як людина.Ви тут присутні зробили більше щось ніж він? От і не ваняйте щирі украінці. Я за його ім'я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus