USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинську ОДА чекає реорганізація

24 Листопада 2014 13:40
Волинський «губернатор» активно взявся за реорганізацію структури ОДА.

Про це він повідомив під час оперативної наради сьогодні, 24 листопада.

Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, уже проаналізували роботу трьох департаментів адміністрації.

«Ніхто сьогодні не повинен займати позицію, мовляв, «не знаю, що буде завтра і не знаю, як воно працюватиме» - звернувся посадовець до керівників департаментів.

Поряд з тим, очільник області зазначив, що основна мета реорганізації - відповідність усім завданням, що стоять перед певними структурами, а також відповідальність цих структур за покладені на них обов’язки та уникнення їх дублювання.

Окрім цього, голова ОДА підняв питання стосовно рівня заробітної плати чиновників районного і обласного рівня.

«Чим менші затрати у нас будуть, тим більше можемо залишити для того, щоб впоратися із усіма проблемами по зарплаті», - зазначив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Чесно Показати IP 24 Листопада 2014 13:54
Не реорганізація,а повна зміна структурних підрозділів та тих,хто в них працює. Особливо на керівних посадах.
обс Показати IP 24 Листопада 2014 14:13
там море вакансій на 1200 грв. йди працюй
Ігор Показати IP 24 Листопада 2014 14:22
А він це вміє на автозаводі такоє добру реорганізацію провів.Оставив сівоїх дуполизів, а нормальних своїх спеціалістів,які ж сам виховав повикидав. А зараз вже набирають нові київські началники ,але ніхто йти не хоче.Хай самі працюють за таку мізерні зарплату. А держадміністрація взагалі непотрібна,їх всіх розігнати і ніхто не аомітить такої старшної втрати купи чиновників-даромїдів,Не плачтеся не мала у вас зарплата просто ставка мала, а доплати.Ну звичайно ви звикли по 10 тисяч брати, а 20 красти.Ну всі вищі началники так і мають ще й більшу
Лучанин Показати IP 24 Листопада 2014 15:52
Якщо є виконкоми при радах, то навіщо тримати ти держадміністрації ???
чесно до обс Показати IP 24 Листопада 2014 15:56
Ти комусь іншому розкажи про зарплати в ОДА. Я знаю,який посадовий оклад,надбавки за ранг,інтенсивність,вислугу. Не вішай локшину людям. Рядові працівники без досвіду отримують стільки,я ж говорю про керівний склад
обс до чесно до обс Показати IP 24 Листопада 2014 17:42
не знаю що ти говорив а що написав я прочитав -повна заміна тих хто працює.На іправління 1-2начальника а останні рядові працівники. Чого іх міняти.Начальство човпіть.
Льоля Показати IP 24 Листопада 2014 16:35
Будь-ласка переглянте всіх директорів і заступників департаментів і управлінь,які правили при Янику,ім не місце займати займані посади,а тих ср...зів хоч греблю гати.ГНАТИ і то всіх, ніяких поблажок!!!!
БАБЦЯ до чесноі льол Показати IP 24 Листопада 2014 20:21
Дуже тішуся,внучку,шо ти у війську до єфрейтора дослужився.Дивися мені,там хоч генералів не ображай!
123 Показати IP 24 Листопада 2014 22:26
а чи не варто пану голові окреслити список завдань через які він колошматить працівників. Як Волинь жили без такого чудо-новатора.Для початку можливо було б варто пролити світло на причини миттевоі люстраціі голів рда, як частина з них опинилися в рядах ваших радників. Це неповага до рішення президента.
Лось Показати IP 24 Листопада 2014 23:31
Пошумлять, зроблять видимість реформ, декого(незначного і без "спини вище") вигонять показово і така ж х%ня, малята буде далі. Ще й гірша.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus