USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський боєць повертається додому після важкого поранення

26 Грудня 2015 09:00
Через 107 днів після важкого поранення до рідного села Ветли повертається волинський боєць АТО Віктор Качула. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомляє Наталія Попова.

«До рідного села Ветли повертається волинянин Віктор Качула разом з дружиною Любою! Через 107 днів після важкого поранення не сумісного з життям. Це велика перемога для його родини, а у Віті - 6 дітей і один онук! Це перемога, насамперед, наших лікарів, перемога медичних волонтерів і благодійників», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 48-річний боєцьз 24 бригади Віктор Качула отримав поранення ще 9 вересня. Три страшних дні він пробув у Новоайдарівській лікарні, пережив зупинку серця під час операції. Згодом, 25 днів лікувався у Харківському шпиталі, 51 день - в інституті Шалімова, 28 днів - у Київському шпиталі. Він переніс 11 найскладніших операцій: видалена частина внутрішніх органів, неодноразові пересадки шкіри, стентування та розблокування судин, стоми з вивідними трубками. Він мужньо витримав 107 днів випробувань та не впав духом.

«Віктор при мені відмовлявся від знеболюючих, бо боявся звикнути... Не знаю, чи це було б реально, якби з ним поруч весь цей час не було коханої дружини - Любові Степанівни... Неймовірно любляче подружжя Качул разом вже 26 років. Душа в душу. Як голочка з ниточкою, усюди разом. Хотіла в Києві забрати Любу відпочити, відволіктися, переключитися - відмовилася: «Як же Вітя? Не дай Господь, без мене щось станеться... Ніколи собі не пробачу...», - розповідає пані Наталія.

«Дружина понад 100 днів була біля ніг важкопораненого чоловіка. Ніколи не бачила її в смутку - завжди привітно усміхається і всім допомагає... Навіть коли ми спізнилися на ковельський потяг (київські затори, сумки...), Любочка не дала мені розплакатися: «То певно нам Господь дає кращу путь на наступному потязі!» Ось така вона, наша неймовірна волинянка Любов Степанівна... Вітіна Любов...», - пригадує Наталія.

Сьогодні подружжя мріє про майбутнє: Віктор дуже хоче справжнього шашлика зі свіжини і мріє про рибалку, а Люба з нетерпінням чекає, коли візьме на руки єдиного онука.

Через місяць Віктор Качула знову повертається до Києва, де уже запланували наступні операції. Поряд з чоловіком неодмінно буде дружина.

Волонтери дякують усім небайдужим за допомогу та просять і надалі підтримувати пораненого земляка.

4149 4978 2606 8993 Качула Віктор (Приватбанк)

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що понад 6 тисяч гривень зібрали у луцькому дитсадку на лікування важкопораненому багатодітному волинському бійцю Віктору Качулі. Також, волонтери організовували гаражний розпродаж для збору коштів на допомогу важкопораненому бійцю.

ДОДОМУ... ЧЕРЕЗ 107 днів.. ОДА КОХАННЮ....До рідного села Ветли повертається волинянин Віктор Качула разом з дружиною ...

Опубліковано Наталією Поповою 25 грудня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мама Показати IP 26 Грудня 2015 10:08
Дай Бог йому здоров'я, дивлюся на того бійця і плачу. Я теж втратила сина в АТО . Такого горя не бажаю нікому. Поправляйся Вікторе.
АС Показати IP 26 Грудня 2015 15:18
Дякую лікарям вони часом краще Бога людей рятують
волинянка Показати IP 27 Грудня 2015 11:49
дуже позитивна сім"я.. Віктору бажаю найшвидшого одужання! В нього до того ще довгий шлях... Хай Бог помагає..
Свідома Показати IP 29 Січня 2016 21:16
от такі ситуації і збивають з пантелику і вбивають віру..."чудова" дружина Люба була розведена (чи то жили окремо) з "чудовим" чи не останнім алкашем Віктором, якого і запроторили на війну, щоб випустили з в'язниці їхнього "чудового" чи то "чудовищного" сина...а коли Віктора поранили то його "чудові" діти весело розважались по весіллях...Ви шановні журналісти, поїдьте у Ветли..і почуєте від людей "чудову" правду життя, а на останок зайдіть до Надіїї Мартинюк, яка поховала вісімнадцятирічного сина завдяки цій "чудовій" сім'ї....я не проти б лагодійності, сама часто жертвую, але краще оплачувати конкретно ліки таким пораненим, а не кидати гроші на картку, щоб їхні "чудові" діти, купуючи алкоголь і розваги на гроші благодійників, не вибивали чужих дітей...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus