USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Ви – ціль № 1: спецпризначенці ЗСУ попередили артилеристів РФ, які обстрілюють мирне населення

2 Березня 2022 21:35
Сили спеціальних операцій Збройних сил України опублікували звернення до російських артилеристів, які обстрілювали мирні міста. Останніх попередили, що після того, як вони накрили найжорстокішими обстрілами мирні міста, зокрема дітей, стали для ССО ціллю номер один.

«Пояснюємо вам, Ваньки: ви начебто далеко і стріляєте по цілях, яких не бачите. Не бачите маленьких діток, людей поважного віку, жилі будинки, дитячі садки, школи та лікарні – все це для вас просто цілі. Стрелили, полетіло, потрапили – за*бісь, правильно пацани?

А тепер дивіться, черв’яки: ви своїх цілей не бачите, тому вам ніби легше. Але повірте: легше вам, мерзоті, вже не буде ніколи. Інформація щодо вас – уже в нас. А якщо по комусь її ще немає, то це питання лічених хвилин.

Відтепер жодних полонених російських артилеристів більше не буде. Жодного милосердя, жодне «будь ласка, не вбивайте, я здаюся» вже не пройде.

Жоден розрахунок не має значення: командир, водій, навідник, той, хто заряджає, – усі будуть зарізані, як свині. С*іть у штани, ми за вами вже прийшли.

Подзвони мамі востаннє. Скажи, що скоро здохнеш, шакал.

Ми не смерть, ми гірше за смерть», – зазначено в повідомленні командування Сил спеціальних операцій ЗСУ у Facebook.
Читати ще: Депутат з Київщини показав, як Росія бомбить мирне населення і звернувся до білорусів та росіян. Відео

Відзначимо, що оселі мирних українців щодня піддаються обстрілам, бомбардуванням. Натомість окупанти уперто і цинічно переконують, що ніхто не чіпає цивільне населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus