USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Використання шкільних автобусів для підтримки Кватирка не розслідуватимуть

11 Березня 2017 13:13
Першого заступника голови Волинської обласної ради Олександра Пирожика обурила відповідь волинських поліцейських на його депутатське звернення щодо правомірності використання шкільних автобусів для довезення лісівників на акцію протесту під стіни обласної ради 8 лютого.

Про це він написав у блозі на Волинь24.

«Це набір безглуздих речень, тупість і абсурдність яких рідко зустрінеш. Прочитавши його, грішним ділом подумав, що я щось не те їм написав… Я вимагав покарати винних у нецільовому використанні шкільних автобусів. А, за версією нібито «реформованої» поліції, вони проводили перевірку «щодо законності пікетування»! Щоправда, з обмовкою «… та з інших питань», - пише посадовець.

Також він припустив, що тих інших питань, вони, мабуть, «чи то не помітили, чи просто не надали їм значення».

«Браво, «нова поліціє»! Якби я мав намір скаржитись, я би не скеровував це звернення тим, хто зобов’язаний здійснити компетентну перевірку викладених відомостей. І показати власну компетентність, а не профанацію роботи», - зазначив Олександр Пирожик.

«Бо така відповідь – це, з одного боку, демонстрація того, як насправді «нова поліція» ігнорує інтереси Волинської громади, а з іншого – як бездарно проїдаються немалі гроші платників податків», - резюмував чиновник.
Нагадаємо, що 8-го лютого лісівників привезли під стіни Волиньради. Організатори акції наголосили, що обурені зверненням облради щодо можливого звільнення їхнього керівника Олександра Кватирка. Втім, самі ж учасники акції зізналися, що їм дали вказівку приїхати та заборонили висловлювати власну позицію. Для цього залучили й шкільні автобуси. У зв’язку з використанням освітянських машин не за призначенням в обласному управлінні освіти, науки та молоді облдержадміністрації скликали спеціальну нараду. У результаті пообіцяли притягнути до дисциплінарної відповідальності за недоцільне використання шкільних автобусів керівника Міжшкільного навчально-виробничого комбінату селища Ратне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ода Показати IP 11 Березня 2017 13:46
от вам і влада порушення кватирка -не розслідують ,порушення Новохатського,Тимощук -не розслідують -бо це бачите команда ...а всіх інший за х.р зна шо тріпати будуть і злочинцями називати
Лол Показати IP 11 Березня 2017 20:12
Хай депутат не пускає соплі і піариться, а звернеться в прокуратуру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus