USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Законних підстав для переведення військових у держбанки не існує*

5 Грудня 2014 10:35
Військове відомство фактично відмовило державним банкам в монополії на обслуговування військових частин і видачу зарплат.

Нині немає жодних законних підстав для того, щоб вимагати переведення військових на отримання грошового забезпечення та заробітних плат виключно через підрозділи державних банків. З такою заявою під час наради в Міністерстві оборони України, ініційованого представниками державних банків, виступив заступник директора фінансового департаменту МО Сергій Винник.

З його слів, в міністерстві немає жодних законних підстав змусити військові частини перейти на обслуговування в державні банки. Крім того, під час наради в Міністерстві оборони, заступник міністра Петро Мехед закликав військових фінансистів при виконанні актуальних питань банківського обслуговування військовослужбовців чітко дотримуватися норм законодавства та чесної конкуренції.

Також Міноборони прийнято рішення підготувати проект доручення заступника міністра про проведення у військових частинах і підрозділах обов'язкової роз'яснювальної роботи про правові основи вільного вибору військовослужбовцями банків, що обслуговують зарплатні проекти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Грудня 2014 11:07
Продовжуйте і в подальшому кормити олігархів!!!! А статейка то заказная!!!! Треба піддержувати державні банки!!!!!!!!!
економіст Показати IP 5 Грудня 2014 11:32
Ви спочатку кількість банкоматів наростіть і якість обслуговування змініть. Вам для отримання комісії та зарахування коштів потрібно 2 кнопки натиснути, а людям бігай банкомат шукай чи знімай в комерційних і ще сплачуй комісію за зняття. А то попривикали працювати по плану: спочатку спробуємо, а потім як піде(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus