USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Знайшли водія, який неподалік школи у Нововолинську спричинив ДТП

13 Травня 2015 15:32
У Нововолинську правоохоронці знайшли вантажівку, яка врізалася в дерево, після чого водій зник із місця пригоди.

На порушника склали три протоколи, ‒ пише Нововолинськ діловий.

Нагадаємо, у центрі Нововолинська на розі двох шкіл вантажівка врізалася у дерево. Сталася аварія 11 травня, близько 14:50 на вулиці Гагаріна.

«Перевернули все місто, але його машину знайшли - на приватній стоянці. Установили і особу водія. Це власник машини 32-річний Володимир, місцевий мешканець. У нього вантажівка ГАЗ», ‒ розповів Віктор Пикалюк, старший інспектор ДАІ у Нововолинську.

Правоохоронець каже, що водій свою провину визнав, надав пояснення, щоправда, заперечував деякі деталі. Мовляв, на дорогу вибігла дитина, то він мусив різко повернути вбік.

«Ще каже, що одразу після цього поїхав до «Вопаку» забирати дружину чи щось таке, ми в сімейні нюанси не вдаємося», ‒ додав даішник.

Зі слів правоохоронця, на чоловіка склали три протоколи: пошкодив свій транспортний засіб (крило, фари) ‒ є фотографія; зник із місця ДТП; створив аварійну ситуацію для пішоходів.

«Усі три протоколи завтра-післязавтра доправимо до суду. Склали їх переконливо, навряд чи він викрутиться. Тим більше, що він і сам визнав свою провину частково. За ці порушення йому світить або штраф, або позбавлення посвідчення водія, або громадські роботи», ‒ пояснив Пикалюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus