USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Вже сьогодні лучани почують ліричні пісні Марії Чайковської

14 Жовтня 2016 12:37
Акустичний концерт Марії Чайковської, талановитої піаністки та автора пісень-хітів, які підкорили серця мільйонів слухачів по всьому світу, відбудеться у Палаці культури у Луцьку 14 жовтня.

Вперше Марія Чайковська подарує лучанам вечір ліричної сповіді, - повідомили організатори концерту.

Зірка інтернет-простору, піаністка Марія Чайковська вперше відвідає Луцьк з акустичним концертом. Співачка зіграє за роялем свою нову ексклюзивну сольну програму, у якій поєдналися найкращі пісні із трьох музичних альбомів, а також прем’єри, об’єднані особливим ліричним відчуттям, притаманним тільки їй.

Про Марію Чайковську публіка дізналася в 2011 році, коли вийшов її перший альбом«Из тишины». Слухачі одразу виділили її пісні з чисельного багатоголосся популярноїмузики. Марія Чайковська взяла щиру і чисту ліричну ноту, яка давно стала рідкістю. У 2013 році в мережі з’явилася пісня «Эхо тысячи вокзалов», яку написали спільно з автором-виконавцем Гушей Катушкіним, що мала величезний успіх, стала справжнім інтернет-хітом, потрапила на радіо та телеканали. Їх співтворчість закріпилася в дуетному акустичному альбомі «Красота13».

У 2014 році Марія почала більше виступати зі своєю групою. Нове звучання знайшловідображення на альбомі «Целуй меня», презентації якого з аншлагами пройшлиминулої осені 2015 року у багатьох містах України та світу.

Пісні Марії Чайковської – це уособлення музичної гармонії, чуттєвої естетики і неймовірного таланту. Сольна глибока, інтимна програма, яку підготувала Марія не залишить байдужим жодного слухача. «На концерті ви почуєте проникливий голос, глибокі авторські вірші та неймовірні фортепіанні аранжування з класичними, джазовими та імпресіоністичними відтінками», - обіцяють організатори.

«Пориньте у довірчу розмову з артистом, у незабутню зустріч людей, які відчувають й не бояться про те говорити. Візьміть собі ту особисту атмосферу свята, в яке перетворюється кожен концерт тендітної української русалоньки з голосом ангела», - запрошують усіх охочих.

Дійство відбудеться у Палаці культури на вулиці Богдана Хмельницького, 1 14 жовтня о 19:30.

Квитки від 60 до 200 гривень.

Придбати можна в Палаці культури щодня 12:00 до 14:00 та з 17:00 до 19:00.

Детальніше про концерт - за посиланням:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
супер Показати IP 11 Жовтня 2016 15:50
з нетерпінням чекаємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus