USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

З нововолинської шахти №1 зникло 7 тисяч тонн вугілля

12 Жовтня 2015 16:25
Про розкрадання 7 тисяч тонн вугілля, видобутого шахтою № 1 "Нововолинська", заявив Міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин. Про це він заявив під час брифінгу, - інформує канал "112 Україна".

"З українськими шахтами ситуація дійсно досить складна, тому що доводиться балансувати їх без держпідтримки, тому кожен місяць, по суті, боремося за виплату зарплати, шукаємо ресурс, намагаємося максимально виконувати свої зобов'язання. У випадку з нововолинською, першою, вона в третій групі, це та, яка готується до закриття. Там працюють 500 людей, і в них вже накопичився борг, який вони повинні були закрити з вугілля, яке постачають на "Червоноградську збагачувальну фабрику". ... Такого вугілля у них було 7 тисяч тонн, на жаль, це вугілля, на скільки я розумію, вкрадене. Вугілля відправлене на збагачувальну фабрику. На фабриці цього вугілля немає", - заявив він.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляли, що волинських гірників неодноразово переконували, що шахта №1 ще може попрацювати рік-другий, однак влітку підприємство таки перевели у третю категорію. Простими словами - готують до закриття.

Раніше голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець повідомив, що Міненерговугілля виділить додатково 44,7 млн грн для шахти № 1 "Нововолинська".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 12 Жовтня 2015 16:33
Людям зп платіть і нічого зникати не буде
kek до Лучанка Показати IP 12 Жовтня 2015 17:41
манялогіка в силі
Анатоль_ Показати IP 12 Жовтня 2015 17:00
Я у глибокому шоці? Треба закривати!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 12 Жовтня 2015 21:21
А не лучше ли перевести на казенные харчи виновных, чем обесценивать шахты перед их распродажей если не шахт, то месторождений?
гаплик Показати IP 12 Жовтня 2015 17:51
голка в копні злодійства кролячої влади..7000тон..всього то..на зиму хату можна отопить і 5-7 тонами..от і підрахуйте..не продать людям і без того збагачування? Краще в кацапії купувать, мол наше не якісне,не горить на ТЕЦ.. а як буде горіти коли після збагачення лиш вітер? А що така тупість вже місцевої шоколадної масті не дійти в мислях своїх просто продавати населенню? Бодяга з шахтами стільки вже тягнеться..По програмкі хубернатора за торф і бурштин останні волоски ,акі аладін рве..може і нарве .а шахтарський край зачахне..Так що виборайте #цинічнихбариг..бо більш нікого..Нових людей,нові обличчя треба в владу,з свіжими ідеями,які щось можуть справді зробити і на ділі довели це. Я за УКРОП і за Палицю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus