USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

У Луцьку вперше відбудеться пивний фестиваль

13 Вересня 2016 11:29
Лучан кличуть поласувати пивом та м’ясом на фестивалі, який вперше організовують в обласному центрі Волині.

Гастрономічне дійство «Фестиваль Пива та М’яса» відбудеться 1 та 2 жовтня у стінах Луцького замку.

Пивне дійство збере до 20 учасників: міні-броварні та пивзаводи, пивні ресторани та паби, виробники м’ясних виробів та місцеві ресторатори. На фестивалі гостей частуватимуть кількома десятками сортів живого пінного напою з різними національними відтінками: альпійське, австрійське, ірландське, німецьке, чеське і, звісно, унікальне місцеве пиво.

Тож організатори фестивалю «Lutsk Food Fest» запрошують лучан та гостей міста на абсолютно новий для обласного центру захід.

Мета фестивалю – не тільки представити найкращих броварів та виробників м’ясної продукції, а й стати прикладом цікавої сучасної події та урізноманітнити дозвілля в Луцьку.

Захід матиме передусім дегустаційне спрямування.

Окрім гастрономічної складової, відвідувачів чекає цікава розважальна програма, наповнена інтерактивом, конкурсами та якісною музикою. Організатори запевняють: перебування гостей у стінах замку буде незабутнім та сповненим позитивних емоцій.

Окрім того, вони переконані, що такий захід в обласному центрі Волині стане топовим в Україні і може стати туристичною родзинкою нашого регіону.

Тож усіх, хто любить цікаво та смачно провести час чекають 1 та 2 жовтня у замку Любарта.

Вхід на фестиваль коштуватиме 20 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 13 Вересня 2016 14:09
Також мені новина! На Дубнівській кожен день такий фестиваль проходить)))
дегустатор до Анонім Показати IP 13 Вересня 2016 22:12
крім того на Шевченка і біля ПАККО
Адекватний Показати IP 13 Вересня 2016 14:38
Думаю, що мiськiй радi треба працювати над змiстовними проектами та заходами... Якщо заввiділом міськвиконкому думає про проведення поідального та напивального алкогольного фестивалю чотири рази на рік (тобто, приватного проекту з друзями), то нехай тим і заробляє, а не отримує зарплату та все інше , як державний службовець... Державництвом і не пахне...всі ж розуміють, що іншим спритники не дадуть організувати щось подібне, бо у команді фестивальників- міський чиновник... Чи не так ?
Яринка Показати IP 13 Вересня 2016 15:29
Це отой Веремійчик з міськради цей непотріб робить.Замість того,щоб проводити заходи наприклад для обдарованих дітей чи якісь гарні сімейні свята наш відділ молоді луцької міської ради в повному складі проводить Фуд-фести та комерційні заходи(що заборонено законом України) за спиною в мера.Щось мені підказує що з того заходу(якщо Романюк чи обласна адміністрація дасть його провести) Веремійчика одразу до мусорніка наші хлопці і понесуть.Іншим чиновникам буде наукою як людей споювати.
ВОВК Показати IP 13 Вересня 2016 16:28
даєш пиво. п яним бидлом легше керувати.. Нажертися напитися і шо ще бидлові для щастя треба.
РСВ Показати IP 13 Вересня 2016 21:07
Скільки разів був в замку на фестивалях різних не разу не бачив пяного бидла, сімями, парами люди культурно відпочивають. Чому цей замок має стояти дубом, так хоть заробляти гроші буде в бюджет, "і не тільки)".
мама Показати IP 13 Вересня 2016 21:45
краще про спорт дбайте, а не про набиття карманів і споювання дітей..
Не_спортсменка до мама Показати IP 14 Вересня 2016 18:15
Не всі спорту потребують.
Ярик Показати IP 13 Вересня 2016 22:58
А давайте пивний фестиваль в приміщенні луцької міської ради зробимо?Це теж популяризує нашу міськраду і міського голову Романюка.І назвемо цей фестиваль алканавтів "Алкаш-фест".І запросимо на нього усіх депутатів міськради.
Адвокат Показати IP 13 Вересня 2016 23:14
Закон України про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Стаття 15-2 цього закону:Обмеження щодо споживання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів Забороняється споживання пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв: 1) у закладах охорони здоров'я; 2) у навчальних та освітньо-виховних закладах; 3) у громадському транспорті (включаючи транспорт міжнародного сполучення), на зупинках транспорту, у підземних переходах; 4) у закладах культури;(Луцький замок це історико-культурний заповідник і є закладом культури) 5) у закритих спортивних спорудах (крім пива у пластиковій тарі); 6) у ліфтах і таксофонах; 7) на дитячих майданчиках; 8) на спортивних майданчиках; 9) у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ. Даючи дозвіл на проведення цього алкогольного дійства міський голова Луцька і його чиновники свідомо порушують закон України.
MoreBeer! Показати IP 13 Вересня 2016 23:43
Цьогорічний Oktoberfest у Мюнхені триватиме з 17 вересня до 2 жовтня. Нам ще рости і рости до європейських масштабів!
Українець Показати IP 14 Вересня 2016 00:02
С вечера 2 октября до вечера 4 октября празднуется Рош ха-Шана. В первый вечер Рош ха-Шана принято приветствовать друг друга пожеланием быть вписанным в Книгу Жизни. Во время праздничной трапезы принято обмакивать хлеб (обычно круглую халу), над которым было произнесено благословение, в мёд, чтобы наступающий год был сладким; существует также обычай на Рош ха-Шана есть яблоки с мёдом.
Олександр Показати IP 30 Вересня 2016 10:29
І знову одні скиглиї. Дайте людям відпочити, у Німеччині, та навіть у Києві проводять такі фести, що тут поганого??? Я теж займаюсь спортом, але піти на такий захід і випити пляшечку другу пива під смачну їжу - що тут поганого?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus