USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутата Луцької міськради звинувачують у наклепі та порушенні етики

15 Лютого 2016 12:32
Лобіювання інтересів бізнесових структур, поширення недостовірної інформації, порушення депутатської етики та втручання в підприємницьку діяльність: в цьому депутата Аллу Надточій звинувачують представники ЛДБК.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 15 лютого.

Депутати розглянули заяву колективу ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат». Фінансовий директор ЛДБК Алла Бондарчук зазначила, що 25 січня відбулася офіційна робоча зустріч, яку скликала секретар міськради. Тоді, мовляв, депутат Алла Надточій висловила некоректні заяви на адресу підприємства, які порушують Закон «Про статус депутатів місцевих рад» та регламент Луцької міськради. Так, депутата звинувачують у розповсюдженні недостовірних на неправомірних відомостей щодо підприємств, установ і організацій. Йдеться про те, що ЛДБК, зі слів Алли Надточій, начебто не сплачує податок на землю у повному об’ємі, грабує міський бюджет, не має дозвільних документів на земельну ділянку, на якій здійснюватиме будівництво (територія невпорядкованого футбольного поля на розі вулиць Конякіна та Гордіюк). Також депутат, мовляв, дозволила собі некоректні вислови з приводу соціальної ініціативи ЛДБК (виділення 10 квартир для бійців АТО). Заява про те, що є альтернативний забудовник, який може освоїти цю земельну ділянку, зі слів Алли Бондарчук, є перевищенням повноважень депутата. Такими заявами Алла Надточій, зі слів авторів звернення, розчищає шлях до освоєння ділянки певній бізнесовій структурі.

Своєю чергою, Алла Надточій запевнила, що ніколи не говорила про ведення переговорів з іншим забудовником чи інвестором. З її слів, перший заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив їй, що є забудовник, який готовий освоїти цю ділянку, виділивши 20% квартир для бійців АТО. Цю інформацію вона отримала у стінах міськради, тому заперечує наявність у себе корисливих інтересів. Депутат переконувала, що хоче лише зберегти зелені насадження та футбольне поле.

Член комісії Ігор Поліщук запитав, чи має забудовник документи, які дозволяють здійснювати будівництво та чи були вони скасовані. Алла Бондарчук відповіла, що відповідні документи наявні та скасовані не були.

Тоді депутат поцікавився в Алли Надточій, чи оспорює вона наявність документів у забудовника. Алла Надточій відповіла, що її позов лишається без розгляду.

Ігор Поліщук зауважив, що пропонує їй звертатися до суду, якщо та планує оскаржувати законність документів. Представникам ЛДБК він пропонував звернутися до прокуратури з приводу корупційних дій Алли Надточій.

У підсумку, голова комісії Микола Федік запропонував рекомендувати колективу ПрАТ «ЛДБК» звернутися в прокуратуру щодо дій депутата Алли Надточій і до суду щодо поширення нею недостовірної інформації. Громаді, яка відстоює іншу думку щодо забудови, рекомендували підготувати позов до суду, у якому висловити свої вимоги. До ухвалення рішення суду мешканців закликають утриматися від протиправних дій (зокрема, перешкоджання будівництву).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
ТОля Показати IP 15 Лютого 2016 12:40
Рижі хитрі
Паренёк Показати IP 15 Лютого 2016 12:51
Давно пора на место ставить этих депутатов, которые занимаются кошмареньем бизнеса и пустым словоблудием.
рим до Паренёк Показати IP 15 Лютого 2016 15:43
попробуй, пришла твоя пора. где ты? куда убежал?
ха Показати IP 15 Лютого 2016 13:15
давно пора вже поставити на місце цю людину.
він до ха Показати IP 15 Лютого 2016 14:28
На місце давно потрібно поставити цього забудовника
Гнат Пилипович Показати IP 15 Лютого 2016 13:27
коментар було видалено
ха-ха Показати IP 15 Лютого 2016 13:55
Післявиборчий синдром, як правило проходить через 9 - 12 місяців після виборів. Так що все нормально. Ще в пані Алли в запасі півроку на безпідставні звинувачення та популізм
40-ий квартал Показати IP 15 Лютого 2016 14:35
Коли люди в 40-му кварталі воювали за землю парку проти забудови, воно - це нещастя, прийшло, подарувало всім свою криву приклеєну скотчем посмішку і пообіцяло, що буде боротись за права, так ба сказати, "трудящих". Я був присутній на цій акції. Більше воно нічого не вміє і не знає. Але в цьому районі живуть прості роботяги, їх легко обманути, чим і користуються проходимці.. Її б на рівненську заправку, чи ще в якийсь подібний "заклад", який виконує такі "функції". А в раді такі плітки не потрібні. Та й ще з язика так званої народної обраниці.
Анонім до 40-ий квартал Показати IP 16 Лютого 2016 15:36
А хто воював? Крім неї? Хто що конкретно зробив?
читав і плакав Показати IP 15 Лютого 2016 14:45
У цю каденцію в міську раду прийшли (загалом), нормальні люди. Немає Бондарука Романа, Осіпова Андрія, Сосновського (анекдот), хронічного земельного злодія Никитюка, який три слова до купи не звяже, Кварцяного зі сленгом вічного зека, лженаціоналістів в шароварах, сплячої Комлик і ще багато-багато. інших. Але прийшла одна вівця і паскудить стадо. Так воно буває. Ложка дьогтю в бочці меду, хоч там теж далеко не мед.
Лучанин Показати IP 15 Лютого 2016 16:39
Алочка! Депутатство-то не твій рівень. А хто підкаже шо вона продавала, бо є приватним підприємцем???
Василь Показати IP 15 Лютого 2016 17:28
Алла тебе підтримують усі жильці 40-го кварталу, так тримай, якщо не ти то хто?
Всезнайка Показати IP 15 Лютого 2016 18:16
Працює на Кропиву разом з чоловіком ,торгує текстилем,мають мільйонні прибутки за рік. Дивіться її декларацію на сайті "Самопомічі"
Влада до Всезнайка Показати IP 16 Лютого 2016 12:20
Звичайно,ніяких сумнівів!!!Мільйонери саме так і виглядають!!(ОБНЯТЬ И ПЛАКАТЬ))) :-)))))))))
Анонім до Всезнайка Показати IP 16 Лютого 2016 15:39
Для чого такі наклепи писати на людину?
Гордиюк Показати IP 15 Лютого 2016 18:55
Цікаво, весь 40 це лише "миліцейський" будинок????? И думку іньщих, можна не враховувати. И жити в смітнику.
проснись Показати IP 16 Лютого 2016 08:22
ви одне не можете зрозуміти народ вже не той якому можна лапшу вішати і все схавае Единий збережений сквер на весь 40 ий хочуть "освоїти" наглі вперті жиди. АЛЛА винна лише в тому що розворушила ваше смердюче болото "міську раду" яке десятиліттями тихим сапом грабить лучан. Дай бог щоб в Алочки ніколи не пройшов "Післявиборчий синдром" і вона не ЗДЕПУТАТИЛАСЬ як більшість чинуш
Проснувся Показати IP 16 Лютого 2016 11:39
Просто я вважаю, що якщо ідеш у депутати - то маєш бути професіоналом і відповідати за свої слова та дії, а в нас як завжди - що зверху, що знизу - "самі вибирали" своїх знайомих чи сусідів, чи гроші за голос дали. Депутат повинен вміти працювати законно і в голові це має бути в нього. А в нас - наобіцяли людям - нічого не зробили, очі замилили гарними словами. Тепер питання: а де довіра? а довіри вже нема... ні до кого, не то, що до можновладців і депутатів, а й до самих законів виникають питання. Тут юристи кожен день очі відкривають, а що говорити про простих людей! А на рахунок Надточій - то подивіться на неї - сяє як зірка - бо депутатка!
проснись Показати IP 16 Лютого 2016 14:09
сяє тому що мае завжди позитивний настрій і чисте сумління не соромно за свої вчинки. А наші дЄпутати смають стурбований і задумливий вигляд не від проблем міста а від думки що накрадені статки можуть повспливати й треба шукати способи всі кінці в воду. Ото лише проблема що нажите нечесно приносить задоволення тимчасове а загалом відчуття що ти злодій і нікчемний чиновничок нікуди не дівається.
Небайдужі. Показати IP 17 Лютого 2016 15:40
соромно за людей, які обирають таких "депутатів"......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus