USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Волиньбаскет» програв одеситам і підбирання, і гру. ФОТО

18 Грудня 2015 08:33
У дев’ятому турі регулярного чемпіонату України серед команд Суперліги Фаворит Спорт луцький «Волиньбаскет-WOG» поступився одеській команді «БІПА» – 68:74.

Після надневдалої гри з київським «Динамо» лучани прагнули більш за все реабілітуватися в очах вболівальників, та перша чверть була невдалою лдя господарів паркету – 13:19. У другій гості розрив сягнув десяти очок і здавалося, що луцькі «лицарі» досягли точки неповернення. Та волиняни Хакім Джексон і Микола Полюляк зуміли відновити паритет. Хоча на велику перерву одесити пішли з незначною перевагою – 30:35.

У третій 10-хвилинці гойдалки відновилися –42:42, 51:51. У четвертій чверті традиційно для цього поєдинку вперед вирвалась БІПА – 51:57. Особливо відзначався Євгеній Ткаченко, який у ці хвилини вигравав буквально все та кілька разів зумів забити з фолом. Волиняни старалися відігратись за рахунок триочкових – 61:64. Останні дві хвилини провели краще одесити і втримали важку перемогу у Луцьку – 68:74.

«Волиньбаскет-WOG» - ОБК «БІПА» - 68:74 (13:19, 17:16, 21:16, 17:23)

У лучан найрезультативнішим традиційно був Микола Полюляк – 20 очок. Американець Хакім Джексон зіграв свій найкращий матч за «лицарів» і приніс їм 14 очок. У гостей найкращим снайпером став Євген Ткаченко, який заробив 23 очка.

«Ми хотіли реабілітуватися перед вболівальниками за погану гру з «Динамо», на жаль, в нас це не вийшло в повній мірі. В кінці першої чверті у нас було п’ять хвилин провальних і лише в середині другої ми змогли вирівняти гру. Зауважу, що суперник здобув багато підбирань під нашим кошиком», - розповів Микола Полюляк.

«Загальний інтелектуальний рівень деяких гравців є дуже низький. Через це ми робили дуже багато непотрібних помилок. Ми їх не мали робити, бо ці моменти ми на тренуваннях розглядали. Я не знаю, як з цим боротися. Для перемоги одного бажання мало, потрібно ще й думати», - сказав головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Наступну гру лучани зіграють у суботу, 19 грудня, вдома проти минулорічного чемпіона Суперліги южненського «Хіміка». Матч розпочнеться о 17:00.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus