USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00
Профіль користувача
Анюта
Дата реєстрації: 6 Грудня 2015 18:27
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо хочете, щоб доглядали за Вами, то можливо. Це питання вирішується органами соцполітики, до яких Вам слід звернутись для отримання всіх деталей.

Якщо Ви хочете оформитись для догляду за кимось, то це неможливо.
Відповідь юриста:
Доброго дня! У відповідності до Закону України "Про захист прав споживачів" Ви маєте право впродож 14 днів вимагати замініти його на інший схожий товар належної якості, а якщо такого не буде - вимагати повернення сплачених коштів.

Тому рекомендую Вам написати як в електронній формі на мейл, так і письмово на адресу підприємця, від імені якого працює інтертет-магазин, вимогу щодо заміни телефона на інший, детально вказавши його недоліки. Також можливо на сайті магазину знайти дані про сервісні центи, які обслуговують продану техніку (є не в усіх), і занести його туди, подавши письмову вимогу про заміну (роздрукуйте її в 2 примірниках, щоб на іншому Вам поставили відмітку про її прийняття).

Дійте максимально швидко, щоб вкластись в 14 днів з моменту придбання телефону.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Звернутись в службу з прав захисту споживачів з письмовою заявою, в якій детально викласти всі обставини придбання і повернення телефону. Якщо і вони не відреагують - можна подати до суду за Вашим місцем знаходження (відповдіно отримавши чіткі реквізити особи, на яку оформлений інтернет магазин).
Відповідь юриста:
Доброго дня! На новій пошті крім адреси, в анкету вносяться дані про одержувача, і його номер телефону. Тобто, якщо адреса неправильна, а одержувач вказаний правильно, тоді йому не повинні були вручити посилку. А якщо ж були неправильно вказані одержувач і адреса, то в такому випадку питання ускладнюється.

Тоді можна буде вимагати встребування вмісту посилки (якщо є дані, які його підтверджують) на підставі статті 1212 Цивільного кодексу Україні, яка регламенує загальні положення про зобов'язання у зв'язку з набуттям, збереженням майна без достатньої правової підстави. (І це доведеться робити в судовому порядку). Вказаною нормою передбачаено, що особа, яка набула майно або зберегла його у себе за рахунок іншої особи (потерпілого) без достатньої правової підстави (безпідставно набуте майно), зобов'язана повернути потерпілому це майно. Особа зобов'язана повернути майно і тоді, коли підстава, на якій воно було набуте, згодом відпала. Положення цієї глави застосовуються незалежно від того, чи безпідставне набуття або збереження майна було результатом поведінки набувача майна, потерпілого, інших осіб чи наслідком події.
Система Orphus