USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88
Aрхів новин

Січень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Лютий

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Березень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Квітень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Травень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Червень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Липень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Серпень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Вересень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Жовтень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Листопад

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Грудень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Незрячий лучанин вчить «бачити світ» за допомогою мобільного

Лучанин Едуард Поліщук – незрячий від народження. Хлопець розповідає, що проблеми із зором ускладнюють життя, але й спонукають до самовдосконалення. Саме тому він організував у Луцьку курси для людей із вадами зору, де вчить їх «бачити світ» за допомогою мобільних додатків.

9 Квітня 2016 23:00

Лучан запрошують на зустріч із польським письменником

Книгарня «Є» спільно з видавництвом «Твердиня» запрошує лучан на зустріч із польським автором Мареком Вавжинським.

9 Квітня 2016 22:00

На Волині стартує спецоперація «Кордон-2016»

Для посилення безпеки на Волині розпочинається спеціальна операція «Кордон-2016».

9 Квітня 2016 20:50

Луцький студент – переможець Європейського ігрового турніру

Студент групи КН-41 Луцького національного технічного університету Артем Кравець став одним з переможців Європейського ігрового турніру з Hearthstone. Згідно з результатами батлів юнак у RaleighStudios (Hollywood), де відбувалася фінальна стадія турніру, зайняв призове місце.

9 Квітня 2016 20:00

Конфлікт на митниці: хто має бути її керівником?

На Волинській митниці триває конфлікт навколо призначення нового керівника-«гастролера» з Чернігівщини, якому закидають «бурштинове» минуле. Працівники ДФС обурені змінами у штатному розписі, колектив хоче спокійно працювати. Волиняни вимагають звільнення Шавлака та подального прозорого призначення на посаду керівника митниці людини з Волині

9 Квітня 2016 19:29

Як волинська авторка поєднує хімію і прозу

Волинянка Юлія Смаль – авторка прози і віршів для дітей та дорослих, а за освітою ще й магістр хімії. Жінка учителювала в одній із київських шкіл. На запитання, як у одній людині суміщаються такі, здавалося б, непоєднувані професії, Юля лише усміхається, а потім додає: «Ми, хіміки, дуже багатогранні й творчі. Нас до усього вчили підходити з фантазією

9 Квітня 2016 19:00

Волинським шахтарям потрібна альтернатива

Волинські шахти стали місцем, де роками розкрадають мільйони. Люди за копійки працюють у копальнях, з бюджету витрачають мільярди гривень на дотації, а в результаті волинські шахти стають нерентабельними, адже процес видобутку - дорогий, а вугілля ніхто не хоче купувати. Натомість, людям потрібна робота і гідна плата за неї. Так склалося, що Нововолинськ, першою чергою, асоціюється з шахтарським містом, утім головне - аби його мешканці мали можливість працювати і заробляти достойну зарплату. І не обов'язково в шахтах.

9 Квітня 2016 18:27

Інтерв'ю з волинянином, який грає у польській «Ягеллонії»: про клуб, гру і скандал

Українського півзахисника польської "Ягеллонії" з волинським корінням у цьому сезоні вперше вивів команду із капітанською пов’язкою

9 Квітня 2016 18:00

Лучани висадили «Дерева миру»

Лучани долучились до всесвітньої акції «Дерева миру», аби виявити свою позицію «за мир». Акція з висадки дерев відбулася сьогодні, 9 квітня.

9 Квітня 2016 17:17

У Луцьку - ДТП: легковик в'їхав у бензовоз

Водій неналежно припаркував авто, у результаті чого воно скотилося униз і зіткнулося з бензовозом. Аварія трапилася сьогодні, 9 квітня, близько 15:00 на вулиці Володимирській.

9 Квітня 2016 16:37

Система Orphus