USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький суддя оскаржує 5-е адмінправопорушення

10 Лютого 2017 12:10
Суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Сівчук оскаржує притягнення його до адмінвідповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє Громадське.Волинь.

Нагадаємо, цього суддю за різного роду порушення і навіть за підозрою у перебуванні нетверезим за кермом неодноразово зупиняли працівники патрульної поліції Луцька.

Так, 17 серпня 2016 року вершителя правосуддя оштрафували за порушення правил дорожнього руху, бо він нібито зупинив своє авто ближче, ніж за десять метрів від пішохідного переходу. Однак, тоді головуючий суддя у справі Віталій Ковтуненко взяв самовідвід та направив справу до Ківерцівського районного суду.

Під час оскарження ним порушень, суд переглядав відео, на якому Сівчук втікав від патрульних та говорив, що ніде не працює. Врешті усі протоколи та постанови, складені на нього тоді, суди скасували.

Вже повторно Андрія Сівчука оштрафували на залізничному переїзді за те, що проїхав на червоне світло, та ще й виписали постанову за кермування у стані алкогольного сп`яніння. Суддю оштрафували на 10200 гривень та позбавили водійських прав на рік.

Щодо розгляду у судді та оскарження цього рішення, вже п’ятого адмінпорушення суддею Сівчуком, стало відомо, що на перше засідання суддя Сівчук не з’явився. Його адвокат Олег Антонюк пояснив відсутність скаржника перебуванням у відпустці. На друге засідання Сівчук прийшов, але забороняв журналістам не тільки фіксацію інформації, а й присутність на судовому засіданні. Мотивував таку позицію тим, що всі ЗМІ пишуть не об’єктивно і викривлюють інформацію.

Проте, оскільки вимога Сівчука порушувала права журналістів, головуючий у справі суддя Віктор Гапончук дозволив відеозйомку за виключенням самого Сівчука.

На черговому судовому засіданні позивач відмовився давати будь-які пояснення щодо суті справи до допиту свідків. Те ж саме вчинив і його адвокат. Тому Андрій Сівчук вимагав допитати, у першу чергу, окремих очевидців події, а не всіх. Суддя Гапончук же клопотав про допит усіх свідків, вказаних у адмінматеріалах, і виніс таку ж постанову.

До слова, сам порушник жодного разу на судове засідання так і не з’явився.

Нагадаємо, що Андрій Сівчук є кандидатом у судді Верховного суду України, який навесні буде повністю сформований. Нещодавно Вища кваліфікаційна комісія суддів України допустила його до складання тестів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Микола Показати IP 10 Лютого 2017 12:38
Бидло а не суддя ..........таких людей треба рострілювати за неповагу до країни і законам. Думає що він самий розумний....і плював на закони.
думає до Микола Показати IP 10 Лютого 2017 15:21
що син голови калхоза краснознамьонний болотце ще продерже до його вихода на пенсії..нащо бути йому розумним самим..в сістємє совка трошкі навпаки все..ібрид..
Петро до Микола Показати IP 11 Лютого 2017 16:18
А чим суддя Ковтуненко кращє який відібрав будинок випхавши жинку з її хати. І чим це закінчилось- Ковтуненко далі живе в чужий хаті і судить іменем України. Не можу зрозуміти цього нашого спокійного толерантного дурноватого народу. Дано винесли б на вилах цих гнид!
ВВ Показати IP 10 Лютого 2017 12:49
Ну і це нормальна країна? Суцільна гниль. Одні піда*и крадуть, інші піда*и їх прикривають і "відмазуюють". Реформатори срані, все під себе піджимають
Анонім Показати IP 10 Лютого 2017 12:54
та йому в наркодиспансер лікуватись треба
Петро Показати IP 10 Лютого 2017 13:27
Судді граються з вогнем, вірніше з гранатою. Суспільство, в якого клани, в т.ч. корпоративні, забирають право на справедливий суд - змушене обирати самосуд.
Саша Показати IP 10 Лютого 2017 13:56
Ложили вони на нас .В краіні в якій є закон честь і совість це пройдисвіт після першого порушення пішов би у відставку .А в нас він цар Страх втратили зовсім 1917не за горами
да до Саша Показати IP 10 Лютого 2017 15:23
ваші вже сто лєт празднувати будуть..плюсарєй тут тамбовскіх хватає..там би і протокола не було не то обсужденій..навіть в інтернеті..бацьку на мерсє ждьош..батька міф..зона реальность..
знавець Показати IP 10 Лютого 2017 14:27
Яке в нього відкрите та чесне обличчя. Я йому вірю, він святи, а поліцейські та журналісти скривлюють реальність. Руки геть від панства!!!
сором Показати IP 10 Лютого 2017 15:03
Цей типусуддя став ним лише завдяки своєму батькові Івану Сівчуку, який в радянські часи теж був суддею. Сімейні клани.
позор до сором Показати IP 14 Лютого 2017 11:02
сам ти СОРОМ -ІВАН....знавець кланів СР*Н*Й!!!!!!
Ната Показати IP 11 Лютого 2017 23:28
Сором такий людині, сором такій людині, яка має таку професію!!! А ще більший сором країні в якій працюють отакі алкоголіки в судівській рясі!!!!!
11111 до Ната Показати IP 14 Лютого 2017 11:24
Шо разом бухала....знаєш??????
сторонній до 11111 Показати IP 1 Березня 2017 11:05
можливо не тільки бухала?)
Інквизиція Показати IP 16 Червня 2017 19:55
Потрібно звернутися зі скаргою на останнього, до Вищої ради правосуддя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus