USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині голова РДА в робочий час розпивала алкоголь у барі, - ЗМІ

8 Червня 2018 17:44
У мережі інтернет з’явилося відео, на якому автор стверджує, що голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець у робочий час в барі «Маяк» розпиває алкоголь.

Відео зняв депутат Володимир-Волинської районної ради, голова районної організації ВО “Свобода” Павло Карпюк, пише БУГ.

“Ось таким чином голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець проводить свій робочий час. Сьогодні в Володимирі-Волинському була сесія районної ради, напевно так голова відмічає її завершення. Я розумію, що кожен має право на відпочинок, але посадова особа такого рангу напевно мала б це робити не під час робочого дня, бо рядові працівники собі ж такого не дозволяють, хоча після побаченого, чому голові можна, а простому працівникові ні?“, – написав Карпюк у мережі Фейсбук.

Допис набув широкого резонансу та за добу набрав понад 4 тисячі переглядів. Думки користувачів соціальної мережі розділилися.



Одні висловлюють відверте обурення та запропонували передати відео для губернатора області Олександра Савченка, адже саме голова ОДА призначає та звільняє керівників на таких посадах. Інша частина користувачів засудила дії депутата, мовляв, це все робиться через майбутні вибори.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” зверталися до Наталії Василець, аби взяти коментар. Однак ні на повідомлення у Фейсбук, ні на телефонні дзвінки, чиновниця не відповідає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Читач Показати IP 8 Червня 2018 17:51
Голів РДА призначає і звільняє Президент!!!
Андрій до Читач Показати IP 8 Червня 2018 18:11
З подачі голови ОДА.
сумнів до Андрій Показати IP 8 Червня 2018 19:13
Не дивуйтксь і не сперечайтесь - президент в нас такий самий))))
сАНЯ Показати IP 8 Червня 2018 18:23
Капець злочин! Може тому депутату просто бабу потрібно)
Кічерцф Показати IP 8 Червня 2018 18:25
Ще хай Свобода знімати Ківерцівського голову РДА з своєю з своєю заступницею, де і як вони в робочий час відпочивають. Ну, Свобода, чекаємо фотозвіту
Володимирчанин Показати IP 8 Червня 2018 18:53
Навіть якщо вона там і була, це не означає що випивала... Ніхто експертизу на драгері з нею не проводив... І те що це було в робочий час теж недоведено.
Заздрість Показати IP 8 Червня 2018 18:56
Невже комусь ще не ясно що цей вчинок "13-річного хлопчика" викликаний банальним конфліктом на основі шкурницьких інтересів Павліка з цією дамочкою... Може всетаки порядна жінка, а для декого аж занадто...?
Яя Показати IP 8 Червня 2018 19:33
Ця с,в,о,б.... Завжди брали приклад зі свого шефа, Олександра веніаміновича . А той що питання ставив, мабуть сам був вклеєний
Василь Показати IP 8 Червня 2018 19:35
В усьому Володимир-Волинському районі нема більшої с*отини як Карпо! Він може ту Наташу кожен день знімати, але до його підлості і тупізни вона ніколи не опуститься! Але це його мето- топити інших, шоб на їх фоні випливти самому. Довго так тривати не може! Колись на нього буде кара страшніша, ніж це тупе відео для Наташки. А ти Наташа правильно робиш: , І ДАЛІ НЕ ДАВАЙ тому пр*дуру свої паскудні вікна вставляти за державні гроші в жодній школі. в жодному клубі. Бо то тільки в грошах справа, а не в тобі! Хай знімає, оператор х*єнов, най йому вже руки відніме!
Люблю тебе Паша Показати IP 8 Червня 2018 20:44
Паш, ти молодець, ти справжній герой. жоден мужик би так не зробив. Зняти на відео жінку , яка тобі не дала...вставити. вікна. не слухай нікого. Ти наш мер! мер овадна, мер устилуга, зорі мер. Надіємся і володимира.
я Показати IP 8 Червня 2018 20:47
А сам що там робив,не вказав?
123 Показати IP 8 Червня 2018 21:48
Ото то мужик, як баба галя) він по принципу,що можна татові то не можна мамі
Мамин синочок, але н до 123 Показати IP 8 Червня 2018 23:38
Про бабу Галю ви попали влучно! То його мамуся! Лаборант в одному величезному підприємстві, яка для синочка Падліка і безплатно елеватор чужий використовує, і разом з хазяїновим зерном зерно з ФГ Карпа підсовує на продаж. А потім як шо не так, то на простих робітників наганяє. І другий хазяїн її б ні тримав вже. але вміє баба галя з аналізами підмутити так, що запріле зерно як високоякісне на експорт уходить. Свого часу вона так і рідному чоловікові підмутила - видала нагуляного на стороні Павліка за сина... о то сімейка! Вродися- вдайся
321 Показати IP 8 Червня 2018 23:02
25 грам коньяку навіть лікарі радять. Просто те *мо шо знімає випити хоче. Не завідуй ди*іл.
Місцевий Показати IP 8 Червня 2018 23:12
У нас найкраща голова РДА. А ці "режисьори" хай краще в Польщу на клабніку їдуть. Більше толку буде.
Практик Показати IP 8 Червня 2018 23:31
А *пан*свободівець не подумав, що порушує права іншої особи , проводячи відеозйомку без дозволу? В суд того *режисера* і взуття по повній, щоб запам'ятав, що існує недоторканість особистого життя особи!
Волинський Показати IP 9 Червня 2018 06:16
Ну і мужики пішли. Стид і позор
Просто Показати IP 9 Червня 2018 07:43
Вишкрібки смороду ця свобода. В першу чергу вона людина, а те ким вона працює абсолютно нікого не цікавить.місто аж інвесторів втратило, податки виросли, катаклізм почався, бо випила в барі... До чого ця дурнувата мова? А сра@@лизники, які піддають - вкусіть себе за одне місце. Цей ваш маразм вже надоїло слухати.
Свобода Показати IP 9 Червня 2018 08:29
вже опустилася до того, шоб шпіонити за жінками???Закатай рукава, піди якесь добре діло зроби для свого району.....
народ і влада Показати IP 9 Червня 2018 09:43
Мрію про те, щоб у нашій країні прийняли закон про державне самоврядування. Демократія не росте з президентського палацу. Так не буває. Вона повинна рости з низу. З якогось маленького міста, де ми будемо разом з вами контролювати мера. Нам сьогодні необхідна диктатура закону. НЕ ДИКТАТУРА ОСОБИСТОСТІ. У будь-якій країні -латиноамериканській , європейській, а зіатській- людина, що займає високий політичний пост, не жирує, адже вона розуміє, що її виборці можуть її завтра викинути" з влади. А у нас чомусь приходячи до влади, люди впевненні , що залишаться там навічно. І в принципі правильно думають, адже вони всі там у владі прикритті недоторканністю. І процедури імпічменту в нашій країні фактично не існує. Тому так думають. Потрібно постійно їм нагадувати ,що їх теж запросто в однин прекрасний день люди можуть "ВИКИНУТИ". НАРОД ВІД сільського голови і до ПРЕЗИДЕНТА повинен контролювати те, що вони роблять. Роблять протизаконне щось, вголос казати на сесіях, і "ВИКИДАТИ" ЇХ - ПЕРЕОБИРАТИ ДО НАСТАННЯ ТЕРМІНІВ - НЕ ДАВАТИ обкрадати НАРОДНЕ ДОБРО І НАРОДНУ КАЗНУ- КАЗНУ КРАЇНИ- УКРАЇНИ.
Підсумок Показати IP 9 Червня 2018 10:30
Окрім негативу на себе . на партію свободи*, на бабу Галю . на *карпо агро*, на *тузіка* цей депутат не досяг. То шо то дурна сімя знає весь Володимир, то тепер буде ше й знати ціла ВОЛИНСЬКА область а можливо і частково УКРАЇНА.ТАК ТРИМАТИ *шановний депутат*
КРАПКИ НАД І Показати IP 9 Червня 2018 14:06
Щоб пояснити читачам, ким є насправді автор відео: голову РДА, яка просто сидить за столом і щось робить у телефоні, зняв той, хто перший стартовий капітал заробив на стукачєстві і підставлянні; 20 років по своїй недолугості не міг закінчити вуз; косив від мобілізації всіма способами; лупив власну жінку і не давав ні копійки на її потреби; переправляв контрабандну зброю з росії до польщі; тримає фіктивне підприємство на якому насправді не виробляє вікна, а купує їх в Рівному; побив попередника цієї голови РДА і вибив йому зуби; мутить з продукцією свого ФГ; при мільйонних доходах декларує 1400 грн зарплати і ухиляється від сплати податків; кричить про люстрацію. а сам живе громадянським шлюбом з регіоналкою... Є ще питання?
Знаєте Показати IP 9 Червня 2018 16:24
тут дехто місяцями не роботі не з'являється, а йому ще й зп підвищують. тож мені знайшли праблєму. може вона справу по роботі вирішувала і де докази шо то в робочий час було
Льоня Показати IP 9 Червня 2018 17:06
Почитав інфо, коменти, подивився відео... Повний при..урок, а головисі респект, залишила клоуна з його лайном, іж його сам!
лучанин Показати IP 9 Червня 2018 22:22
А Ваш свободівець Пирожик як бухає ти пі*арас не бачиши, чи ви заодно
Гость Показати IP 10 Червня 2018 07:56
Ту с*ку вигнати з робочого мiсця.Тут дуже чiтко видно що та кус**ько п'яна .Давайте все начальство будем ходити по-барах в робочий час I пити.Якби вона зайшла по обiдала,а вона ж зайшла пити ,тут дуже чiтко видно що вона розпивала спиртне.А потiм звiдки аварiï ???Бо вона якась там голова то неï позволено все.Нi та ще раз нi.
До Гостя Показати IP 10 Червня 2018 16:30
С..ка не вона а Карпо, почитай уважно коменти. а то шо Карпо пяний ы без прав катаэться то це як добрий день.
Світлана Показати IP 23 Липня 2018 21:25
Немає до чого" придертися"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus