USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

11 серпня: події, факти, дні народження

11 Серпня 2019 00:00
11 серпня святкує день народження колишній директор інформаційно-аналітичного центру «Луцьк» Мирослава Радавська.

Рідні та близькі вітають іменинницю та бажають їй непохитного здоров’я, незабутніх та світлих днів, добробуту, оптимізму, гармонії, процвітання та родинного тепла. Нехай щирі посмішки оточуючих зігрівають серце, очі світяться щастям та любов’ю. Нехай доля і надалі буде прихильною, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!
Мирослава Радавська
Мирослава Радавська
11 серпня відзначає день народження директор ТзОВ «Алерт» Сергій Супронюк. Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинника та бажає невичерпної енергії, здоров’я, наснаги, процвітання, добробуту та здійснення усіх задумів.

Свято сьогодні і в українського музиканта, акордеоніста, одного із лідерів фольк-рок-гурту «Kozak System» Івана Леньо та ексдепутата Луцької міської ради Олександра Мартинюка.
Іван Леньо
Іван Леньо
Олександр Мартинюк
Олександр Мартинюк
ІА Волинські Новини вітає усіх іменинників та зичить їм міцного здоров’я, успіхів в усіх починаннях, натхнення, поваги від колег, розуміння та підтримки близьких, яскравих емоцій та Божих благословінь! Хай у ваших домівках завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

11 серпня в Україні відзначать день будівельника.

Вельмишановні будівельники, своїми руками ви цеглинка за цеглинкою закладаєте майбутнє нашої країни, розмуровуєте обличчя наших міст, ставите фундамент комфорту та надійності для українців. Сьогодні, у день вашого професійного свята, ми хочемо сказати, що разом з вами пишаємося вашою працею. Завдяки вам народжуються унікальні ансамблі і споруди, які перетворюють сірі бетонні джунглі на виняткові пам’ятки архітектури. Тож нехай з роками зростає майстерність і фінансовий прибуток, хай відмінним буде самопочуття і прекрасним – настрій. Зичимо, щоб трудові будні радували успіхами, а свята – щирими посмішками, дружніми жартами та приємними хвилюваннями! Вдало будуйте особисте щастя, створюйте душевний комфорт і зводьте мости в безхмарне майбутнє!

ІА Волинські Новини вітає «Луцьксантехмонтаж № 536» із професійним святом.

День будівельника – свято істинних трудівників та відчайдушних патріотів своєї держави!

Саме праця будівельників – запорука комфорту та затишку українського народу. Бажаємо безліч нових реалізованих проєктів, творчого натхнення у нелегкій праці, креативного підходу, грандіозних ідей, успіхів у впровадженні нових планів і, звичайно, підкорення нових професійних висот.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Іменини сьогодні відзначають Олександри, Веніаміни, Костянтини, Михайли, Миколи та Романи.

Наша хроніка:

Торік студенти-добровольці з шести країн реставрували Етнографічний музей історії сільського господарства, що у селищі Рокині.

2017 року редакція писала про те, що у Данії затонула найбільша приватна субмарина у світі.

Три роки тому велосипедистка з Луцька 21-річна Яна Беломоїна потрапила до ТОП-7 найкрасивіших українських спортсменок на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро.

У 2014 році ІА Волинські Новини аналізувало, чи дозволить економія гарячої води влітку вирішити проблеми з нестачею газу в опалювальний сезон.

У 2013 у цей день видання розповідало, що у Луцьку представили нові види спорту. Вмх, роллери, скейтери, велотріалісти, майстри фрісбі, соксу та паркуру – усі вони показали свої вміння на фестивалі «Urban City».

У 2011 році редакція інформувала, що один із районів Волині заробив на ягодах більше мільйона. Старовижівський район під час сезону збору ягід вторгував понад мільйон 200 тисяч гривень.

Окрім того, тоді українців визнали найтолерантнішими. Результати дослідження 33 країн показали, що культура України є «найширшою», а українці є найтолерантнішими до всього нового та девіантного.

Народилися:

Цього дня народилися німецький спортивний діяч, засновник сучасної спортивної гімнастики Фрідріх Людвіг Ян, російський лікар-психолог – представник нетрадиційної медицини, гіпнотизер Анатолій Кашпіровський, російський підприємець, засновник шахрайської фінансової піраміди «МММ» Сергій Мавроді, американський професійний борець, актор Халк Хоган (Террі Джин Боллі), український фігурист В’ячеслав Загороднюк, український футболіст Віталій Косовський.

Сталося:

1906 – у Великій Британії Юджин Ласт запатентував звукове кіно.

Ця подія стала знаковою в історії кінематографу та дала нове життя тогочасній кіноіндустрії. Так, крім експресивної манери гри акторів, виразності міміки й жесту у стрічках з’явився синхронно записаний звук.

2004 – ростовський суд визнав співака Філіппа Кіркорова винним у образі журналістки Ірини Ароян.

Інцедент із співаком та журналісткою набув широкого розголосу на території СНД. «Меня раздражают Ваша розовая кофточка, Ваши сиськи и Ваш микрофон», – звернувся до журналістки Кіркоров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus