USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

9 мільйонів з бюджету Волині пропонують віддати ОТГ та районам

22 Листопада 2017 15:50
Гроші від перевиконання бюджету Волині, а це майже 40 мільйонів гривень, планують розподілити на найнагальніші потреби. Зокрема, депутати облради пропонують більше звернути увагу на ОТГ.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 22 листопада.

Зауважимо, що майже 40 млн грн – це перевиконання за 11 місяців цього року. Проект перерозподілу цих коштів минулого тижня підготувала облдержадміністрація. Однак депутати обласної ради, проаналізувавши зміни, які пропонує ОДА, запропонували інший механізм розподілу коштів.

Зокрема, радник голови обласної ради, депутат Вячеслав Рубльов інформував, що, згідно з пропозиціями більшості фракцій обласної ради, 9 мільйонів гривень варто спрямувати на розвиток інфраструктури в ОТГ, районах та передбачити кошти на вирішення нагальних проблем у соціальній сфері.

Із цим не погодився депутат Святослав Кравчук, мовляв, варто всі сили зосередити на розвиток обласних об’єктів комунальної власності.

Натомість Вячеслав Рубльов зауважив, що із пропонованих 40 млн чимало коштів спрямовано саме на об’єкти обласної комунальної власності, та додав, що не варто відвертатися і від районів.

Після дискусій присутні підтримали озвучені пропозиції від Вячеслава Рубльова та рекомендували ухвалити ці зміни у бюджеті області під час сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus