USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Абрамовичу не продовжили британську візу, – ЗМІ

20 Травня 2018 23:40
Російському бізнесмену Роману Абрамовичу не продовжили британську візу інвестора.

Про це з посиланням на The Bell повідомляє Громадське.

Через відсутність візи бізнесмен не зміг бути на фіналі Кубка Англії з футболу, де його футбольний клуб «Челсі» здобув перемогу над «Манчестер Юнайтед».

За даними з оточення, термін дії попередньої візи Абрамовича закінчився понад 3 тижні тому, а нову йому не видали. За інформацією іншого джерела з оточення бізнесмена, офіційної відмови у видачі нової візи не було, британська влада продовжує розглядати його документи.

Наприкінці березня у Британії заявили, що перевірять візи, видані заможним росіянам. Тоді ж повідомлялося, що під перевірку потраплять 700 росіян, які отримали інвестиційні візи в 2008-2015 роках.

У виданні не повідомляють про те, чи потрапив Абрамович під перевірку чи ні.

За даними британської газети The Sunday Times, Абрамович посів 13-те місце в списку найбагатших жителів Великої Британії зі статком 12,5 мільярда доларів. Найдорожчий актив Абрамовича — футбольний клуб «Челсі», який оцінюють приблизно у 1,8 мільярда доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталка Показати IP 21 Травня 2018 02:10
Молодці черга за Швейцарією

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus