USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Британська енергокомпанія вибачилася за пораду клієнтам грітися обіймами з домашніми тваринами

12 Січня 2022 19:18
Один із найбільших постачальників електроенергії у Великій Британії Ovo Energy опублікував у своєму блозі поради, як заощаджувати енергію. Клієнтам радили обіймати домашніх тварин та відкривати штори у сонячну погоду.

Про це пише BBC.

Серед інших порад, які опублікувала компанія: залишати духовку відкритою після приготування їжі, їсти кашу, ходити у кількох шарах одягу, а також активно рухатися – пострибати чи «влаштувати з дітьми змагання з крутіння хула-хупа».

А втім, цю публікацію з блогу компанії вже видалили. Представники фірми заявили, що їм соромно перед клієнтами за ці «нечутливі» поради: «Ми розуміємо, наскільки складною буде ситуація для багатьох наших клієнтів цього року».

Компанія заявила, що видалила блог, щоб «оновити його» за допомогою «більш значущої інформації для клієнтів».

Зазначимо, протягом останніх кількох місяців у Великій Британії зросли рахунки за електроенергію для домогосподарств і підприємств, оскільки постачальники енергоносіїв різко підвищили гуртові ціни на газ.

З іншого боку, багато будинків країни вже давно не оновлювалися та погано утримують тепло. На тлі цього бізнес-групи та активісти закликають британський уряд зайнятися масовою теплоізоляцією будинків, щоб заощадити витрати на електроенергію.

Окрім того, британська торгова організація Energy UK заявила, що рахунки громадян можуть зрости на 50% у квітні, коли прогнозується подальше підвищення ціни на електроенергію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мда Показати IP 12 Січня 2022 21:32
Угу, електроенергію, а це - мільйони тонн вугілля, газу, що забруднюють атмосферу, сприяють глобальному потеплінню кинути на майнінг криптовалют - уйні яка не несе ніякої фізичної чи духовної цінності для людства, а служить інструментом для ще більшого збагачення сильних світу цього, а ви сірі стрибайте та грійтеся котами.
скептик до Мда Показати IP 12 Січня 2022 22:35
ті хто майнить, котів не обіймають
Дідо Показати IP 12 Січня 2022 23:03
Їм треба більше зеленої енергії, ги
Ckakyac 2хмайданний Показати IP 13 Січня 2022 08:34
Каструлю треба носити не на голові, а за пазухою. І не порожню, а з борщом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus