USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Активістів», які ініціюють відкликання депутатів міськради, закидали презервативами

20 Липня 2017 18:03
Молодий чоловік підійшов до намету, де група людей здійснювала збір підписів за відкликання п’яти депутатів Луцької міської ради, та кинув у них два презервативи з фарбою.

На щастя, презервативи виявилися міцними, ніхто не постраждав, - йдеться на сторінці громадської ініціативи «Депутати на вихід» у Facebook.

Це сталося близько 17 години 20 липня біля зупинки громадського транспорту напроти "Гостинця" у Луцьку.

«30 хвилин тому молодий тітушка підійшов до нашого намету по збору підписів по відкликанню депутатів біля зупинки громадського транспорту напроти "Гостинця", кинув в наших активістів два презервативи з фарбою та втік. На щастя презервативи виявилися міцними та не розірвалися. Ніхто з активістів не постраждав. », - йдеться у дописі.


Нагадаємо, що провладний БПП «Солідарність», за фінансування олігархічної групи «Континіум», ініціює відкликання п'ятьох депутатів Луцької міської ради: Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, своєю чергою, стверджують, що для їх усунення, згідно із чинним законодавстом, немає жодних підстав, а сам процес відкликання – це спроба БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті.

Лучани стають на захист своїх депутатів. Зокрема, жителі району Вишків міста Луцька протестують проти позбавлення їх виборчого округу депутата Аркадія Соломатіна, якого вони самі ж обирали.

Жителі мікрорайону ЛПЗ переконані, що збирання підписів про відкликання Євгенія Ткачука – це політичне переслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
? Показати IP 20 Липня 2017 18:28
На Вишкові підписи за відставку депутатів не збирали...а збір підписів в центрі Луцька є підставою для звернення до суду...
до активістів Показати IP 20 Липня 2017 18:35
А тітушка в даному випадку хто? Хто проплачений?
Анонім Показати IP 20 Липня 2017 18:54
Ну якщо від двох презервативів з фарбою могли постраждати активісти, то що то за активісти такі?)) Яка партія такі й активісти!!
скептик Показати IP 20 Липня 2017 19:15
презерватив презерватива не образить
Я Показати IP 20 Липня 2017 22:12
Колись дехто і від яйця падав без свідомості,то що вже говорити про презервативи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus