USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Башкаленка і Вітіва об’єднала алкогольна тема

16 Вересня 2011 16:35
Депутати Волинської обласної ради рекомендують районним, міським, селищним, сільським радам переглянути порядок продажу алкоголю у роздрібній торговельній мережі з 22 години вечора до 8 години ранку.
Рішення прийняли у п’ятницю, 16 вересня, під час засідання шостої сесії Волиньради з ініціативи депутатів фракції ВО «Свобода».
Депутати, зокрема, рекомендували внести на розгляд сесій місцевих рад питання про впорядкування продажу пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі, передбачивши заборону продажу пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв у торговельній мережі, за винятком закладів ресторанного господарства, з 22.00 до 8 години ранку. Безалкогольного пива ця заборона не стосуватиметься.
«Біля магазину «Пано» в центрі Луцька після десятої години вечора - натовпи молоді, п’яної «в дрова», – висловився «свободівець» Анатолій Вітів.
«Це справді жах. Це «Пано» спалити треба», – вигукнув «заукраїнець» Ігор Гузь і зазначив, що в разі, якщо таке рішення обласні обранці приймуть, а місцеві ради підтримують колег з облради, то на Волині знизиться рівень злочинності.
«Я буду підтримувати колегу Вітіва», – висловився з цього приводу голова фракції Партії регіонів Олександр Башкаленко.
«Не треба на цьому питанні робити піар, але дискусія повинна бути», – додав він.
Рішення матиме не обов’язковий, а рекомендаційний характер. Одним із пунктів рішення також передбачено рекомендувати регіональному управлінню Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА анульовувати та припиняти видачу ліцензій тим підприємцям, які порушуватимуть встановлені рішеннями місцевих рад умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Знаючий Показати IP 16 Вересня 2011 16:41
Не знаю що там вечорами біля Пано робиться, але окремим членам міськвиконкому, які одним забороняли, а іншим дозволяли "доходна" частина обріжеться...
Роман Показати IP 16 Вересня 2011 16:55
Это всего лишь полумера. Молодёжь найдёт способ найти то, чего нет. Зри в корень!
QWERTY Показати IP 16 Вересня 2011 16:57
Так пане Вітів, заодно і клуб Чері треба закрити...
ЗОЖИСТ Показати IP 16 Вересня 2011 21:49
Яскраво проглядається, що тверезість об"єднує людей різних поглядів. Непогано було б що б Вітів,Башкаленко, Гузь йшли у перших рядах Маршу здорової молоді(доречі, вони ще молоді повапжні люди), основною метою якого буде пропаганда здорового способу життя,висловлення протесту проти поширення алкоголізму, наркоманії та тютюнопаління серед молоді України і Луцька. Правельно було б бачити у цих рядах Кравчука, або Романюка.А по великому рахунку взяти участь у Марші повинні всі депутати, як міські так і обласні. А як що б у заході взяв участь Борис Петрович Клімчук-то він би став прапороносцем,за яким би пішла молодь не тільки б на цьому заході. Організатором заходу виступає Волинська обласна організація "Національний Альянс". Марш відбудеться 21 вересняю Початок ходи о15-30 з Театрального майдану.
саба Показати IP 17 Вересня 2011 00:31
о нет, нет! Клуб Черри - это святое! Геть руки!
ПРОХОЖИЙ Показати IP 17 Вересня 2011 12:43
"Це «Пано» спалити треба», – вигукнув «заукраїнець» Ігор Гузь і зазначив, що в разі, якщо таке рішення обласні обранці приймуть, а місцеві ради підтримують колег з облради, то на Волині знизиться рівень злочинності." Якщо палити магазини ... знизиться рівень злочинності - це не трохи занадто ? А якщо вбивати алканавтів ? Або вішати продавців , які продають спиртне ? Щось не той во ...
OrestN Показати IP 17 Вересня 2011 21:48
Чому любу справу доводити до абсурда? Чи не краще відновити виховувати школярів і студентів загальнопринятим нормам етики, вічливості, культурі, порядності?
Мама Показати IP 23 Вересня 2011 15:23
Потурбуйтеся ще, щоб замість барів та розважальних нічних заходів зробити для дітей шкільніденні клуби, де були б безкоштовні гуртки. Іначе діти зіп'ються, бо вони не мають чим зайнятися після уроків, а батьки не мають коштів відправити їх на платні гуртки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus