USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцьк судноплавний: біля будинку Голованя встановили новий причал

20 Вересня 2018 15:18
Поблизу знаменитого будинку луцького архітектора Миколи Голованя встановили пливучий причал для катерів.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив радник міського голови Ігор Поліщук.

Причал має 5-й рівень безпеки, відповідає всім нормативним вимогам та має відповідні допуски для використання. Таке місце розміщення причалу обрали через туристичну привабливість об’єкту.

«Туристи зможуть прогулятись старим містом, оглянути будинок архітектора Голованя, після чого сісти на катер та пропливти річкою Стир до парку, де теж встановлений причал. При бажанні, можна буде продовжити прогулянку містом вже в парку», - зазначив Ігор Поліщук.
Зазначимо, що цьогоріч, вперше за 40 років, почав курсувати прогулянковий катер. Таким чином, у Луцьку відновили судноплавство, а місцева «Укртрансбезпека» вперше видала ліцензію на перевезення пасажирів водним транспортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 20 Вересня 2018 16:37
Привезіть Миколі Микитовичу хоч мішків з 10 цементу, тонн 5 арматури, піску, вапна, цегли чи каменю. А то торгуєте його талантом і тільки заважаєте працювати, творити, відволікаєте від роботи. Пристань є - зробіть добру справу !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus