USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Через гей-парад Януковичу написали листа. Документ

13 Квітня 2012 15:47
У Волинському благодійному фонді «Переображення» стурбовані намірами спільноти ЛГБТ (лесбійки, гомосексуалісти, бісексуали і трансгендери) провести гей-парад у Києві 20 травня 2012 року. Адже саме ця дата збігається з Днем пам’яті жертв політичних репресій, який запроваджено з метою належного вшанування пам’яті жертв політичних репресій

Про це йдеться у листі за підписом голови фонду Павла Миронюка до Президента Віктора Януковича, - інформує прес-служба «Переображення».

Миронюк наголошує, що День пам’яті жертв політичних репресій запровадили, аби привернути увагу суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології, відродження національної пам’яті та утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людства.

«Тому, дозволивши представникам ЛГБТ провести такий захід, влада знехтує суспільною мораллю, релігійними цінностями українського суспільства та інститутом сім’ї, що призведе до невідворотних негативних наслідків для нашої країни, оскільки надзвичайно велика небезпека криється у пропаганді гомосексуалізму саме серед дітей та молоді», - йдеться у листі.

У документі зазначають: «Ми наголошуємо, що розповсюдження гомосексуалізму суперечить національним інтересам України з таких причин:
- призводить до поширення епідемії ВІЛ/СНІДу;
- поглиблює демографічну кризу;
- руйнує інститут сім’ї, який є соціальним базисом існування держави;
- звужує конституційні права громадян (батьків, матерів, дітей);
- знищує свободу віросповідання
».

Павло Миронюк переконує, що суспільна мораль, яка захищена законодавством і до якої належить християнська мораль, безкомпромісно вказують на гомосексуалізм як на зло, спрямоване проти Бога та людини. Всі релігійні організації в Україні, а також абсолютна більшість українського суспільства, ніколи не змінять свого негативного ставлення до сексуальних відносин між особами однієї статі, а також до союзів на основі таких відносин.

Тому у благодійному фонді «Переображення» просять Президента дати вказівку голові Київської міськдержадміністрації Олександру Попову у судовому порядку домогтися заборони на проведення будь-яких тематичних вуличних заходів ЛГБТ-спільноти (гей-парад, хода, флеш-моб тощо). Адже у разі проведення подібних акцій зберуться тисячі протестувальників, у тому числі агресивно налаштованих, що може викликати вуличні бійки, насилля, а також не виключено кровопролиття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
))) Показати IP 13 Квітня 2012 16:43
ыыыыыыы!
Александр Показати IP 13 Квітня 2012 17:10
Когда-то в советские времена ходила история, что некто поздравил американского президента Картера, и ему тот в благодарность подарил каддилак)) А можно я напишу письмо Януковичу, и вы его опубликуете?
Здрасте Показати IP 13 Квітня 2012 19:59
Так Яник сам п..р, як і його голуба команда.
!!! Показати IP 13 Квітня 2012 20:22
Номер документа крепкий, якраз для президента)))
Ворон Показати IP 13 Квітня 2012 22:54
Президент відгукнувся на заклик волинян і майстерно покарав одного вродливого гея. Гей із вдячності за приділену йому увагу поповнив масові ряди п...ів (звісно, що партактивістів) партії регіонів
Seva100 Показати IP 14 Квітня 2012 12:41
Кто бы трындел о гей парадах, но только не редакция"ВН". Задыхаясь от собственного усердия обливать г--ном Партию Регионов и выпрашивать у них бабки на рекламу. Возглавте колонну принципиальные вы наши. http://www.youtube.com/watch?v=...be
) Показати IP 14 Квітня 2012 15:44
ну пройдут педики по Крещатику - тихий ужос...вы же в Европу хотите - так что привыкайте.
Я Показати IP 17 Квітня 2012 23:02
Одни педики пойдут парадом в честь памяти других педиков ,вот и все.
Леонид Показати IP 6 Травня 2012 12:39
Я как верующий христианин, поддерживаю отмену гей-парада. Так как считаю пропочанду нетрадиционной ориентации губительной для морального состояния современной Украины. Институт семьи заметно теряет позиции при пропоганде секс-меньшинств. Я за здоровые семьи способные к воспроизведению потомства. Считаю, что людям с нетрадиционной ориентацией нужно помогать избаваться от этого "недуга". А принятие этого являния общественностью может повредить как самим представителям секс-меньшинст, так и остальным членам нашего общества.
Лісник Показати IP 6 Травня 2012 20:07
Закидати гомиків і іншу сволоту тухлими яйцями пакетами з болотом та фарбою .Горластих відгасити дрючками та камінням.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus