USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Чесно, швидко, якісно: як працює база будівельних матеріалів «Луцьк-Маркет»*

27 Травня 2020 09:15
Наважившись на такий серйозний крок, як зведення власного житла, перше, над чим замислюються люди, – де придбати якісні матеріали, та ще й так, щоб не за всі гроші. Насправді тут і починаються перші труднощі, адже фірм та фірмочок, які продають будівельні матеріали, – до кольору до вибору. Та як зробити правильний вибір, звісно ж, на свою користь? Усе просто: прийти і подивитися! Наприклад, на великий вибір будматеріалів, що їх пропонує одна з провідних баз із продажу будівельних матеріалів на Волині ЛУЦЬК-МАРКЕТ.

Тут вам запропонують усе, що потрібно: пісок – крупний, чистий чи з глинкою, щебінь – граніт та базальт, відсів, посипку, декоративний камінь, цеглу рядову, перепал, цемент, торф і торфосуміші тощо. До речі, якщо ви раптом вагаєтеся, який саме матеріал вам потрібен, фахівці радо нададуть консультацію.
Граніт чи базальт – ось у чому питання

На базі «Луцьк-Маркет» є великий вибір щебеню – і гранітного, і базальтового.

Загалом, найбільш якісним матеріалом для виробництва щебеню вважаються граніти, адже вони мають високу міцність, є морозостійкими та стійкими до вивітрювання, а от базальти можуть тріскати. Утім цей камінь має високу міцність та пружність, його використовують у будівництві доріг та будинків тощо. Одне слово, обирати щебінь – завдання теж непросте. Треба зважати на те, для яких потреб його берете. І, звісно, не завадить проконсультуватися з фахівцями.
Для тих, хто надумав викласти подвір’я бруківкою, тут можуть запропонувати митий гранітний відсів, що його під неї засипають, адже він має великий відсоток кам’яного пилу, відтак бруківка не просідатиме. Також відсівом посипають доріжки, спортивні та дитячі майданчики й використовують у ландшафтному дизайні. Годиться він і для стяжки.
Посипку використовують здебільшого для засипання щілин між бруківкою. А для заливання доріжок, дитячих та спортивних майданчиків, бетонних конструкцій, як дренаж для бруківки годиться калібрований відсів граніту 2х5. Його також використовують для облагородження надгробків та виготовлення пам’ятників.

Для виробництва бетону й залізобетонних конструкцій згодиться гранітний щебінь 20х40. Він також придатний для будівництва доріг, закладання фундаментів тощо. А от максимально міцним бетон зробить гранітний щебінь 5х20, тому його варто застосовувати для заливання армпоясу, цоколя, сходів, виробництва бетонних блоків. До слова, щебінь цієї фракції – один з найпопулярніших серед будівельників.
Великий дорожній камінь калібру 70Х120 придатний для виробництва габіонів – сітчастих коробчастих конструкцій, заповнених природним каменем, із яких конструюють міцні та гарні паркани. А в будівництві такий камінь годиться для облаштування септиків.
Базальтовий відсів використовують для стяжки. До речі, на базі його вам можуть пофасувати в мішки й доставити. Він годиться й для декору, створення садово-паркових ландшафтів.
Базальтовий щебінь 70х120 придатний для засипання септиків, створення дорожньої основи, декорування майданчиків, для дизайну в банях та саунах. Щебінь 40х70 використовують як основу під бруківку, засипання септиків та будівництва доріг, а ями на дорозі рекомендують засипати базальтовим щебенем 0х40, ним також можна укріплювати будмайданчики та дворики.
Калібрований базальтовий щебінь 17х22 краще вимішується в розчинах, а завдяки екологічності його використовують у дизайні. Для ландшафтних дизайнів та виготовлення бетону, а також для основи під бруківку можна замовити базальтовий щебінь 5х20, а для асфальту, залізничного баласту, дорожньої основи – щебінь 20х40.

Пісок піску – різниця

Піску на базі – також до кольору до вибору. В прямому сенсі цього слова. Із різних кар’єрів він різний і за складом, і за консистенцією, і навіть за кольором. Відповідно, він і призначений для різних потреб. Досвідчені працівники бази запевняють, що із заплющеними очима, лишень на дотик можуть сказати, з якого кар’єру пісок привезено. «Луцьк-Маркет» співпрацює із волинськими кар’єрами «Копилля-1», «Копилля-2», Сереховичівським, Радошинським. А зі Львіського кар’єру постачають незвичайний зелений пісок, звідти ж – і білий пісок, який також беруть на стяжку, бо він без домішок глини. Це дуже важливо для того, щоб цю стяжку потім не рвало. До того ж, він набагато легший за волинські піски, які здебільшого мають домішки глини.
На засипку вам запропонують пісок з глинкою. Ями та вибоїни на дорогах тут рекомендують засипати піском калібру 0,40.
Зі слів працівників бази, покупці мають знати, що митий пісок привозять тільки з Нетішина та Сереховичів. Його беруть для виробництва бетону. Але він виходить дуже дорогий, здебільшого фірми миють його самі.

До речі, сюди справді можна прийти… з відром по пісок. У «Луцьк-Маркеті» запевняють: продадуть і кілька тонн, і кілька кілограмів. Раді будуть і забудовникам, і татусям, які приїдуть по пісочок для пісочниць.

Якісна цегла – та, що дзвенить

На базі можна придбати цеглу, яку називають перепалом. Її дуже часто беруть для облаштування септиків, адже вона всередині запечена, як кераміка, не боїться води та дуже міцна. Також така цегла добра для того, щоб мурувати комини.
Також тут, залежно від потреб клієнта, запропонують рядову цеглу із заводів у Луцьку та Рівному. «У рівненської цегли гладенька боковинка, але вона не така якісна, як луцька. Тобто якщо треба зробити гарну альтаночку, то можна взяти рівненську цеглу, а от для чогось серйознішого порекомендуємо луцьку, – пояснюють фахівці. – А перевірити на якість її досить просто. Просто візьміть цеглину й постукайте по ній. Якщо вона якісна, то почуєте характерний дзвін».

Цемент на «Луцьк-Маркеті» продають тільки якісний, в основному із заводу в Івано-Франківську. До слова, він тут навіть дешевший, ніж у будівельних гіпермаркетах.

Клондайк для дизайнерів

На базі виготовляють і торфосуміші для зеленого газону, що доволі популярні серед дизайнерів. Адже така суміш уже готова до роботи, пухка, землю вже не потрібно удобрювати, просто засипай – і твори красу. Можна тут купити й чистий торф: хоч відро, хоч цілий причеп.
Часто дизайнери цікавляться гранітним рожевим каменем, який вважається декорним, а також чорним бутовим каменем. Та й загалом для них тут справжній клондайк, адже можна вибрати декоративний щебінь будь-якої фракції та потрібного кольору.
Технічна база

«Луцьк-Маркет» має можливість доставляти вантажі не тільки по Волині, а й по Україні. У парку бази – тентовані фури, самоскиди, в яких відкривається задній борт та які вивантажують на будь-який бік. Є й «Мерседеси», які ідеальні для тих, кому треба перевезти невеликі вантажі, а також МАНи, напівпричепи, ЗіЛи.
Цінова політика

Прайс на «Луцьк-Маркеті» в основному не відрізняється від інших баз. Але тут діють антикризові знижки для клієнтів та програма лояльності й бонусів. До кожного замовника – індивідуальний підхід. Наприклад, якщо комусь треба залити курник, то йому пропонують дешевший пісок, а для серйознішого будівництва – якісніший та дорожчий.

Доставка в «Луцьк-Маркет» – відповідно до замовлення та потреб клієнта. І ціни, треба відмітити, не кусаються. По Луцьку та в найближчі села вона обійдеться дешевше, ніж у будівельному гіпермаркеті, по області буде, звісно, дорожче – відповідно до кілометражу.

Варто додати, що робота на базі «Луцьк-Маркет» побудована на принципах якості, чесності та порядності.Ви можете бути впевнені в тому, що тут вас не обдурять і продадуть те, що ви хочете та скільки хочете. Вага на базі – сертифікована й перевірена, відповідає усім потрібним стандартам. «Часто люди переплачують за матеріали, бо не знають, що їх можуть надурити недобросовісні постачальники. От, наприклад, замовляє людина ЗіЛ піску. Багато хто думає, що ЗіЛ, який везе п'ять кубів, – це п'ять тонн, а насправді сім з половиною. І нечесні підприємці можуть з цього скористатися, – пояснюють на базі. – Наші клієнти можуть бути абсолютно впевнені, що отримають той товар, за який заплатили, і стільки, скільки потрібно. Окрім того, ми обов'язково видруковуємо чек, який підтверджує тоннаж і заплачену суму, щось непомітно виправити у ньому не вийде, бо це ж не виписана від руки накладна».
Кожне замовлення на «Луцьк-Маркеті» намагаються виконати максимально якісно та за максимально короткий термін. Тож якщо надумали взятися за будівництво – рекомендуємо завітати саме на цю базу, що розташована за адресою: вул. Комерційна, 9, с. Рованці Луцького району.
Про всі деталі можна дізнатися, зателефонувавши на номери (099) 242-46-46, (068) 242-46-46, або ж завітавши на сайт ЛУЦЬК-МАРКЕТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Показати IP 27 Травня 2020 10:35
Декілька разів приходилося звертатися до них за різними будматеріалами. Сподобалося обслуговування, швидко і головне чесно, що не скрізь на жаль побачиш на подібних майданчиках
Микола Показати IP 27 Травня 2020 12:23
Дуже приємні менеджери, звертався уже 2 рази, швидко прийняли замовлення і доставили! Справді можна замовляти невеликими партіями!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus