USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дмитра Гнапа облили нечистотами

19 Жовтня 2018 11:25
У Полтаві невідомі облили нечистотами екс-журналіста Дмитра Гнапа, передає Українська правда.

"Чудовий ранок, друзі. Сесія Полтавської облради зустрічає нас тітушками та відром нечистот. Депутати забарикадувалися в середині і збираються продовжити дерибан газових родовищ. Намагаємося пройти до зали засідань, щоб завадити мерзотникам красти", – зазначив Гнап.

Як повідомляє Громадський рух "ЧЕСНО", 19 жовтня Полтавська облрада має розподілити ліцензії на розробку кількох газових родовищ. На місці перебувають активісти й журналісти.

Журналістка Христина Бердинських стверджує, що Гнапа облили нечистотами "тітушки", але поліцейські, які також присутні на місці, нібито не реагують.

"Тітушками" управляє Сергій Чередниченко, глава полтавських "тітушок", – пише Бердинських.
Сам Чередніченко також написав у соцмережі, що приїхав на сесію облради. Подію з Гнапом він назвав "PR-акцією кандидата".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан (Крымчанин) Показати IP 19 Жовтня 2018 12:04
Буквально-дерьмократія.
123 до Степан (Крымчанин) Показати IP 19 Жовтня 2018 14:12
Не виходь на двір, в пині рейтинг падає ще більше !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus