USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Партія «Сила Людей» зняла Дмитра Гнапа з президентських виборів

2 Березня 2019 18:36
З'їзд політичної партії «Сила Людей» підтримав рішення журналіста Дмитра Гнапа про зняття кандидатури з президентської кампанії. За це проголосували 89 делегатів з регіонів України на 11-му Всеукраїнському з'їзді партії, який транслювався у Facebook, інформує theБабель.

Також на з'їзді виступив і сам Дмитро Гнап. Він прокоментував скандал з несвоєчасним перерахуванням €9 тис., які він обіцяв передати на потреби української армії. Ці гроші — частина премії, яку його проект «Слідство. Інфо» отримав у 2015 році. Пізніше Гнап пообіцяв перерахувати ці кошти як благодійний внесок на рахунок «Слідства. Інфо», але не зробив цього.

Про «неперерахування» коштів заявила в Facebook співзасновниця проекту журналістських розслідувань «Слідство.Інфо» Анна Бабінець. Після чого виник скандал, а Гнапа звинуватили у присвоєнні €9 тис.

«Я зробив помилку. Але я не вчинив злочину, — заявив на зʼїзді Гнап. — У мене з моїми колегами було непорозуміння, ми його вчасно вирішили. Висновок, до якого я прийшов – велика політика – це велика боротьба. Це великий мікроскоп. І всі твої помилки, дурниці, вона висвітлює у великих масштабах».

Він додав, що отримав урок. «Щоб не ставати об'єктом критики, не потрібно підставлятися. Я підставився, і підставив всіх вас, тому що вам довелося розсьорбувати історію зі збором цих коштів. Багато наших опонентів хотіли торпедувати весь цей прецедент, переступивши через цей конфлікт і історію з успішним фандрайзингом», — зазначив журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus