USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Дві ліги та боротьба за клас: у Луцьку стартував весняний чемпіонат з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

22 Квітня 2023 21:49
У Луцьку стартував груповий етап весняного Чемпіонату з мініфутболу Асоціації дворового футболу Волині. Дванадцять команд організатори поділили на дві групи. Колективи, які посядуть три перші місця у своїх групах, продовжать змагання у вищій лізі, натомість слабші команди будуть боротися у нижчій за класом лізі.

Перший тур кваліфікаційного етапу вже дозволив виокремити ситуативних претендентів на участь у вищій лізі. У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова АДФ Микола Озюк наголосив, що цього року для команд вирішили зробити цікавий формат.

«Ми зрозуміли, що звичний чемпіонат в одне коло буде дещо монотонним для команд. Тому спочатку зробили кваліфікаційний тур, розділивши колективи на дві групи. Відповідно, команди, які посядуть перші три місця у групах, гратимуть у вищій лізі, решта – у першій. Всі очки після групового етапу анулюються, що додасть ще більше інтриги», – зазначив Микола Озюк.
Читати ще:Визначення чемпіона та боротьба за срібні медалі: фінальний тур чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

Цікаво, що до команд, які брали участь в зимовому чемпіонаті, долучилися нові колективи. Багато команд поповнилися новими гравцями, зокрема футболісти з Аll-Parts, які виграли зимовий чемпіонат, тепер виступають за інші колективи. Найкращий бомбардир зимового чемпіонату Богдан Гладун нині захищає кольори «Агромата».

Результати групи А:

«Неріс Авангард» 6:0 «Альянс» (Рожище)

«Дубнівська» 2:7 «Агромат» (Луцьк)

«Сокіл» 4:4 ФК «Четвертня»
Результати групи B:

ФК «Олімп» 2:1 Samyrai

«ЛуцькЦентр» 3:0 «Ветеран Струмівка»

«ЕМД Волинь» 0:2 ФК «Земан»
Читати ще:Боротьба на кожному клаптику зали та серії пенальті: хто став переможцем Кубка Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

Микола Озюк спрогнозував, що чемпіонат буде доволі рівним, адже вже зараз важко визначити, хто ж з команди гратиме у вищій лізі. Проте в групі А вже виокремилися фаворити, які розгромили суперників, – це «Неріс Авангард» та «Агромат». У групі B впевнені перемоги здобули «ЛуцькЦентр» та ФК «Земан», однак зробили це не так легко, як їхні візаві у групі А.

Варто зазначити, що частину внесків команд буде скеровано на допомогу Збройним силам України. Також організатори планують збір коштів для захисників упродовж всього чемпіонату.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бляха Показати IP 23 Квітня 2023 09:28
І що тут цікавого... Бігають з однієї команди в іншу, потрібно один раз в рік склади писати, чи в нас мало хлопців дворах бігає, хто такий гла Дун? Так нет цікаво... Приходять з вищих ліг Де дворовий футбол??? Де
Юрій до Бляха Показати IP 27 Квітня 2023 22:16
Якщо людина в чомусь не розбирається, то краще не коментувати!!!
Футболіст до Юрій Показати IP 30 Квітня 2023 14:02
Це точно. Завжди знайдуться диванні експерди, яким тільки аби щось висрати про щось або на когось..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus