USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Екс-модель поновили на роботі в Лаврі

19 Серпня 2012 15:00
Колишню модель Владу Прокаєву (Литовчнеко) поновили на посаді заступника гендиректора Києво-Печерського заповідника. Таке рішення прийняла очільник об'єкту Наталя Клименко.

Про це повідомляє «ТСН» з посиланням на «Дзеркало тижня».

«Як відомо, 31 липня 2012 року були звільнені від займаних посад чотири заступники генерального директора нашого заповідника. Оскільки це звільнення було здійснено з порушенням процедурних норм, ці люди і відновлені на своїх місцях - з 10 серпня 2012 року», - заявила Клименко на питання про ситуацію з Прокаєвою.

За її словами, якщо говорити про перспективи подальшої роботи з кадрами заповідника, то треба подивитись «хто що вміє, хто що знає, у кого який досвід роботи, у кого яка кваліфікація».

«І тільки від цього буде залежати потреба в запрошенні нових фахівців. Втім, фахівці в музейній справі - завжди на вагу золота. І такий фахівець думає насамперед не про керівну посаду, а про спільну справу», - додала вона. Як відомо, нещодавно Лавра опинилася в центрі скандалу. Конфлікт, який виник між директором Вікторією Лісничою та її заступником - екс-моделлю Владою Прокаєвою (Литовченко) - вилився назовні через ЗМІ.

Спочатку звільнили заступників гендиректора. Потім міністр культури звільнив і самого гендиректора Лісничу, призначивши на її місце Наталію Клименко. Тепер Ліснича має намір оскаржити звільнення в суді, оскільки наказ вийшов під час її перебування на лікарняному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Exaboto Показати IP 19 Серпня 2012 16:22
ну правильно. Вона там для того щоб поставити на путь істинний небритих, а то вони там чи не всі геї.
Ку Показати IP 24 Серпня 2012 10:28
Як людину яка знімалась в плейбої можна допускати до роботи в Лаврі???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus