USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фермер, через якого загинули сотні бджіл, не визнає своєї провини

27 Травня 2018 14:14
Фермер, який хімікатами обробляв ріпак, стверджує, що пасічники самі потруїли бджіл.

Після обробітку ріпакових полів минуло п'ять днів, а бджоли продовжують гинути. Про це на особистій сторінці у Facebook пише постраждалий пасічник Тарас Кмін.

«Після обробітку пройшло 5 днів, а бджоли виносять все нових мертвих бджіл з вулика. Наскільки сильними мають бути ці препарати», — стверджує пасічник.

Чоловік додає відео з сумним підписом: «Бог все бачить, я думаю, від такого і він заплакав».



Фермер, що обробляв поля хімікатами, через які й гинуть бджоли, визнавати своєї провини не хоче, пише Район.Турійськ. Стверджує, що пасічники самі потруїли бджіл.

«Допоможіть покарати винуватця, а то з такими темпами бджолу занесуть в Червону Книгу, а люди будуть ходити і самі запилювати рослини», — пише Тарас Кмін.

Нагадаємо, середу, 23 травня, до чергової частини Турійського відділення поліції надійшло повідомлення про загибель близько 400 сімей бджіл поблизу сіл Літин та Новий Двір Турійського району. Напередодні на полях у цьому районі проводилося оприскування культури ріпаку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
_ Показати IP 27 Травня 2018 14:35
шкода дуже бджілок :( а таких хфермерів на добриво пускати
Андрій Показати IP 27 Травня 2018 16:23
Наказати показово,щоб інші фермери-міліардери(грн) задумалися. Цікаво чому Волинські крупняки-фермери особливо ЛУЦЬКИЙ район такий розвиток господарства як бджолярство закинули? ВІДПОВІДЬ--- краще за рік-два-три -десять знищити землю Волині ріпаком та іншою тяжістю користуючись грубо кажучи БЄЗПРЄДЄЛОМ в Украіні. Де подівся Волинський ЛЬОН .Де наше Волинське САДІВНИЦВО. Про інше краще промовчу.
фермер до Андрій Показати IP 27 Травня 2018 17:16
покажи де ти посіяв льон і посадив садок! а тоді поговоримо
# Показати IP 27 Травня 2018 16:36
Невидана безвідповідальність і жорстокість !!!
Пасічник до # Показати IP 27 Травня 2018 17:14
Самі потруїли бджіл? Людей за дурнів маєте, чи що? Ці ситуації з року в рік повторюються регулярно. Скільки разів вже пасічникр зверталися у відповідні служби, приїздили товсті тьоті, відбирати на аналіз мертвих бджіл і рослини ріпаку. Але ж гроші чи пара мішків цукру роблять дива в цій країні За кордоном цього нелюда покарали б так, щоб іншим неповадно було.
карма до Пасічник Показати IP 27 Травня 2018 18:17
Я думаю, що коли посіви ріпаку, перед збором урожаю, абсолютно випадково загоряться (від сонця там, чи блискавки), то фермер не буде таким категоричним у своїх переконаннях, щодо причини загибелі бджіл.
Фермер Показати IP 27 Травня 2018 17:15
Рома Микитюк??
Мыкола Показати IP 28 Травня 2018 15:40
Жах! Це ж якоб отрутою побризкав той ріпак? Після цього треба спалити весь врожай і поле засипати землею.
лучанин Показати IP 28 Травня 2018 22:26
якщо не травив хай поживе серед поля тиждень і не кого не треба буде наказувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus