USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Загибель бджіл на Волині: Савченко взявся розбиратися

24 Травня 2018 18:37
Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко дав доручення задля з'ясування ситуації, пов'язаної із загибеллю бджіл у Турійському районі Волині. Відповідний документ голова ОДА підписав 24 травня, пише Волиньпост.

Так, Олександр Савченко доручив затвердити склад робочої групи з координації контролю за ситуацією, пов'язаною з підмором бджіл у результаті застосування мінеральних добрив. До того ж, управлінню Держпродспоживслужби голова ОДА доручив негайно направити спеціалістів, аби ті відібрали зразки рослин та усього необхідного для здійснення токсологічних досліджень.

Незважаючи на те, що поліція вже заявила, що вже розслідує інцидент, Савченко доручив визначити уповноважену особу серед поліцейських, яка б виїхала у села Турійського району та з'яcувала ситуацію.

Як повідомлялося, поліція розслідує випадок загибелі близько 400 сімей бджіл поблизу села Літин та Новий двір Турійського району Напередодні на полях у цьому районі проводилося оприскування культури ріпаку. З оприскуванням полів отрутохімікатами пов’язують і загибель диких свиней на Іваничівщині. Однак з цього приводу голова ОДА ще не давав жодних розпоряджень.

Нагадаємо, Олександр Савченко вже відомий волинянам своїми гучними заявами «розібратись». Зокрема, цікавився, чому не в АТО водій автобуса, який порвав посвідчення учасника бойових дій та заявляв, що «відправить обох служити». Проте, як зясували представники Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині, історія з водієм виявилась вигадкою, а жінка, яка поширила у соцмережі таку інформацію, взагалі не була свідком ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 24 Травня 2018 18:54
".... і загибель диких свиней на Іваничівщині. Однак з цього приводу голова ОДА ще не давав жодних розпоряджень." Шкода, що не дав, забув напевно.
51 омбр Показати IP 24 Травня 2018 22:06
Прикольно?
хехъ Показати IP 25 Травня 2018 04:27
лучше бы клещей травили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus