USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Фізична терапевтка з Херсона допомагає військовим на Волині

31 Січня 2023 20:40
Фізична терапевтка Наталія Гладишева від початку повномасштабного вторгнення разом з чоловіком та донькою виїхала з Херсона. Спочатку сім’я жила на Рівненщині, а в серпні переїхали до Нововолинська.

Нині жінка працює та допомагає з реабілітацією військовим, повідомляє Суспільне Волині.

Нині Наталія Гладишева працює у міській лікарні. Порівнюючи життя у Херсоні та у Нововолинську, каже: «Інше місто – інші ми», адже в обласному центрі більш інтенсивними були й щоденний ритм, і професійна діяльність.

Терапевтка розповідає: максимум уваги намагається приділяти військовослужбовцям, які відновлюють здоров’я, застосовує новітні методики.

Наталія Гладишева пригадує: з Херсону родина виїжджала 24 лютого. Тоді у місті був хаос, черги на заправках та довжелезні затори.
Читати ще: Переселенка з Херсона відкрила в Луцьку аптеку та планує створити мережу на Волині

«Виїхали о восьмій ранку, а приїхали на Рівненщину о 3-й ночі. Були такі проміжки, що затор не давав їхати, потроху сунулись», – говорить переселенка.

Читати ще: Пацієнти з «ДНР», фільтрація та втеча через Росію: лікар, який переїхав на Волинь з окупованого Куп’янська, – про жахи «руского міра»

Батьки чоловіка залишились на Херсонщині і до сьогодні живуть там. Батьки ж Наталії виїхали наприкінці квітня після того, як батько зазнав тортур від окупантів. «Якісь там колаборанти, хтось комусь сказав, що він коктейлі робить. Ледь не вбили, бо і зв’язували, і біля вух стріляли. Завдяки плачу матері його відпустили і це було критичною точкою», – розповіла Наталія.

Читати ще: «Обстріли змусили переїхати»: отоларинголог із Запоріжжя працює на Волині

Лікарка-переселенка каже, що робота із військовими надихає її та дає надію на швидке повернення в рідний Херсон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus