USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Форум Порошенка міг фінансуватися за рахунок бюджету

16 Лютого 2019 12:49
Форум, на якому президент України Петро Порошенко заявив про участь у виборчій кампанії, був профінансований «не з виборчого фонду», заявив політтехнолог президента Олег Медведєв у ефірі Радіо НВ.

Таким чином політтехнолог відповів на запитання ведучої Тетяни Даниленко щодо фінансування форуму Від Крут до Брюсселя. Ми йдем своїм шляхом, який пройшов 29 січня,з державного бюджету.

За його словами, захід не містив у собі агітації.

«Це форум був не кандидатський. Порошенко тільки наприкінці цього форуму повідомив про те, що він збирається кандидувати. На ньому не було агітації, на ньому взагалі не обговорювалося питання виборів», – зауважив Медведєв.

За його словами, всі витрати, які стосувалися іншого форуму 9 лютого, коли Порошенко зареєструвався і став кандидатом, проплачувалися з виборчого фонду. Він пояснив це тим, що законодавство починає регулювати діяльність політика з того моменту, коли він стає зареєстрованим кандидатом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 16 Лютого 2019 13:55
слово "міг" в заголовке,явно лишнее.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus