USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Хлопці добре налаштувалися», - тренер «Старого Луцька» про дві домашні перемоги

22 Жовтня 2018 10:13
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» здобув дві домашні перемоги проти столичного «Київ-Баскет-2», однак кінцівки в обох поєдинках вийшли дуже нервові, тож чому так сталося йшлося на післяматчевій прес-конференції після другого поєдинку 21 жовтня.

Тренер Дмитро Чайковський подякував гравцям за дві домашні перемоги, які були важкими в емоційному плані, але важливі в турнірному.

«Я думаю, що наступні ігри роходитимуть в більш спокійній атмосфері, оскільки до команди долучиться головний тренер Володимир Журжій. Мені приємно, що до його приїзду команда подарувала йому дві перемоги. Приємно, що хлопці сьогодні добре налаштувалися – підтвердженням цьому є виграні підбирання. Було помітно, що хотіли перемогти, адже й добре пробили штрафні кидки. Однак через те, що в нас були проблеми з першими номерами, вийшла трішки нервова кінцівка, адже команда суперників почала пресинг і вже по ходу нам довелося перебудовуватися та знаходити внутрішньо командні резерви», - зазначив Дмитро Чайковський.
Своєю чергою, баскетболіст Юрій Карпенко наголосив, що команда дуже хотіла отримати другу перемогу, тому на цю гру дуже добре налаштовувалися, зокрема й через те, що у стартових двох матчах поступилися баскетбольній команді з Рівного.
У другому матчі команда набрала 22 очки з 70 завдяки штрафним кидкам. Як пояснив Дмитро Чайковський, це є підтвердженням того, що команда психологічно впевнено себе відчуває, можливо, навіть занадто, адже проскакують невимушені помилки, через що виходять валідольні кінцівки.

«Думаю, що глядачам такий баскетбол подобається, але в тренерів та гравців, які перебувають на заміні, він відбирає багато моральних сил. Тому треба працювати над цим», - каже тренер.
У двох матчах травми зазнали лідери команди Петро Глушко та Едуард Федчук, однак Дмитро Чайковський поки не розповів, які травми в гравців, проте наголосив, що проблем з реабілітацією не буде.

Тренер «Київ-баскет-2» Максим Балашов зауважив, що в нього немає питань до його команди з приводу бажання, але великою проблемою є те, що команда молода і них немає особливого досвіду у прийняті рішень.

«Дуже важко говорити щось по грі, коли ми програли 47 підбирань. Це все залежить від досвіду. Мені подобається, що команда не здається, бореться до кінця. У команди з Луцька була хороша перевага, однак хлопці виходять з бажанням і борються. Думаю, що нам є над чим працювати», - підсумував Максим Балашов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus