USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коли у Луцьку розпочнуть ремонт прибудинкових територій

25 Березня 2021 08:59
Цього року у Луцьку на ремонт прибудинкових територій передбачили 40 мільйонів гривень. Частину робіт планують розпочати уже наприкінці березня – на початку квітня.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Микола Осіюк.

Торік не всі заплановані роботи з ремонту прибудинкових територій вдалося виконати, адже місто мусило виділити кошти з бюджету на заходи із боротьби з коронавірусом. Зі слів Миколи Осіюка, на тих прибудинкових територіях, де минулого року роботи призупинилися, підрядники розпочнуть працювати уже з наступного тижня. Щодо інших дворів також буде прийматися відповідне рішення.

Наразі у місті ремонтуватимуть двори, які були внесені в списки на ремонт депутатами ще попереднього скликання, адже затверджений перелік, каже директор департаменту ЖКГ, виконали на 30-35%. Чи вдасться повною мірою виконати всі заплановані роботи, залежить від наповнення бюджету і чи будуть виділені додаткові кошти.

Цьогоріч в бюджеті міста на ремонт прибудинкових територій передбачено 40 мільйонів гривень. Але потреба, каже Микола Осіюк, набагато більша.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus