USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Корпус поліклініки № 1 реконструюють під реабілітаційний центр для бійців за 16,6 млн

23 Жовтня 2018 14:32
На реконструкцію приміщення відділення водолікування КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги», що на проспекті Волі, 66а, під реабілітаційний центр для учасників бойових дій на сході країни спрямують 16,567711 мільйона гривень.

Відповідний тендер для визначення виконавця робіт управління капітального будівництва Луцької міської ради оголосило через систему електронних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 2 листопада. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 5 листопада.

Йдеться про реконструкцію корпусу А1 медичного закладу площею 913 квадратних метра. Роботи включатимуть демонтаж віконних зливів, перегородок, панелей перекриттів, розбирання цегляних стін, металевих огороджень ганку та навісу, мурування стін, улаштування бетонних парапетів, перемичок, бетонних фундаментів, проведення вентиляції, перекриття покрівлі, заміну вікон, ремонт підвального приміщення, теплоізоляцію покриттів, оздоблювальні роботи, підсилення цегляної простінки, ремонт сходової клітки, монтаж ванн і душових установок, улаштування санвузлів для інвалідів, реконструкцію мереж електроосвітлення, водопостачання, опалення, каналізації, благоустрій території, улаштування станції приготування гарячої води на сонячних колекторах, системи теплої підлоги тощо.

Роботи планують закінчити до 20 грудня 2019 року.

Підрядник гарантуватиме якість закінчених робіт і змонтованих конструкцій протягом 10 років із моменту здачі об’єкта в експлуатацію.

Нагадаємо, на базі Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни облаштують реабілітаційний корпус, в якому зможуть оздоровлюватись не лише бійці АТО, але й спортсмени та інші пацієнти, які потребують спеціального догляду.

Окреме реабілітаційне відділення з’явиться і на базі Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги. Наразі тут планують зробити капітальний ремонт, відновити роботу басейну та бальнеологічного відділення. Загальна вартість проекту становить близько 16 мільйонів гривень, 5 з них вже виділили депутати Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 23 Жовтня 2018 16:24
як ви вже за%%%ли з тим відмиванням грошей, реабілітаційними центрами і всякою мурою. в нас в Луцьку госпіталів немає? лікарень МВД ??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus