USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Легкоатлети з Рівного здобули перемогу на луцькому «Авангарді»

1 Жовтня 2017 16:14
За підсумками Міжнародної матчевої легкоатлетичної зустрічі U-18 перемогу здобула команда з Рівного.

Нагадаємо, змагання, які відбулися 30 вересня в Луцьку, стали завершальними для цьогорічного літнього спортивного сезону на стадіоні «Авангард».

Загалом у командному чемпіонаті взяли участь сім команд: дві з Луцька та по одній із Рівного, Львова, Хмельницького, Бахмута та білоруського Бреста.

Спортсмени боролися за звання кращих у бігу, стрибках у довжину, метанні спису та естафеті 100+200+300+400 метрів.

Саме завдяки кращим результатам в естафетах перемогти на матчевій зустрічі вдалося команді з Рівного (102 очка); ненабагато від неї відстала (лише на 1 очко) команда з Бахмута (101 очко); третьою стала перша команда з Луцька (87 очок); далі розмістилися команди зі Львова (87 очок), Хмельницького (74 очок); друга з Луцька (38 очок) і Бреста (23 очка).

У бігу на 100 метрів перемогу вибороли Віталій Глушко (Львів) та Марія Джетібаєва (Рівне); на 200 метрів – Кирило Приходько (Бахмут) і Юлія Рузак (Львів); на 400 метрів – Ярослав Голуб (Львів) і Олена Зуєва (Бахмут); на 800 метрів – Микола Овсянніков (Бахмут) і Катерина Коваль (Бахмут); на 1500 метрів – Андрій Колодистий (Рівне) та Іванна Кух (Луцьк).

Найкраще метнули спис спортсмени із луцької команди: Дмитро Кальков і Софія Богдан.

Анастасія Бубенюк (Хмельницький) і Артем Коноваленко (Бахмут) здобули перемогу в стрибках у довжину.

А найкращі результати в естафеті серед дівчат показала команда із Бахмута (далі – з Рівного та Львова), а серед хлопців – команда із Рівного (за нею – із Хмельницького та Бахмута).

Зауважимо, партнером проведення матчевої зустрічі виступив Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Фото Миколи Мартинюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Руль Показати IP 1 Жовтня 2017 20:38
Повна ерунда, на простих змаганнях з кiка буде 350 участников

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus