USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка погрожує міліції судом, бо її змушували брехати

18 Березня 2011 18:19
Міліція зняла обвинувачення з лучанки Тетяни Жучаєвої, яку підозрювали у крадіжці чималої суми грошей в одній зі шкіл Луцька.
Нагадаємо, лучанка Тетяна Жучаєва розповіла, що її звинуватили і погрозами змусили зізнатися у крадіжці восьми тисяч гривень. Їх жінка буцімто поцупила в одному з класів 23-ї школи.
Тепер міліція знайшла справжнього злодія. Натомість за свої неправомірні дії перед жінкою так і не вибачилися, йшлось у випуску новин каналу «Аверс» 17 березня.
Зі слів затриманої, її принижували, намагалися застосувати побої і при цьому стверджували: на все це вона в повній мірі заслуговує.
Жінку тримали в СІЗО понад добу. І тільки після втручання прокуратури звільнили з-під варти, бо правоохоронці знайшли справжнього злодія.
З Тетяни Жучаєвої відразу ж зняли обвинувачення та повернули речовий доказ – вилучену дублянку.
«Підозрювання знято. Ніхто на мене заяву не писав. Під яким предлогом тоді мене заарештували і півтора суток продержали? По якому подозрєнію? З воздуха взяли? Не об’яснили», – обурюється жінка.
Проте прокуратура порушень у проведенні досудового слідства не виявила. Спіймати справжню злодійку допоміг випадок.
Як з’ясувалося згодом, крадіжку скоїла 23-річна рівнянка. Дівчину «попалили» камери відеонагляду одного з навчальних закладів Луцька.
Коли ж справжня злодійка в крадіжці зізналася, Тетяну Жучаєву викликали у відділок і пояснили, що знайшли винну.
Проте за свою некоректну поведінку та публічне приниження міліція так і не вибачилася. Тому обурена жінка має намір позиватися до суду.
«Запитала, хто буде вибачатись за те, що протримали тут півтора суток. Где те, которые меня унижали, оскорбляли? Мені сказали, шо вибачатись ніхто не буде… А хто ж мені верне ті гроші, які я потратила на адвоката?» – висловилась вона.
Дізнатися бодай щось від правоохоронців не вдалося – коментарі давати відмовилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Colonel Показати IP 18 Березня 2011 19:49
Цікаво, хто буде покараний? Чи можливо хтось з міліціонерів згадає такі призабуті слова. як честь офіцера, і подасть у відставку. Чи можливо це для них такий звиклий і буденний випадок, що не варто звертати увагу. Підтасовували, підтасовуємо , розберемось хто винуватий і покараємо кого попало ( хто не зможе відкупитись)- девіз луцької міліції!
Галина Показати IP 18 Березня 2011 19:55
Спіймати справжню злодійку допоміг випадок. А коли б не випадок? Сидіти б жіночці на зоні! Бо ж міліція в гонитві за розкриттям і за зірочками а також за грошовими купюрами не цурається нічого і нікого. Дожилися.
Подумалось! Показати IP 19 Березня 2011 00:24
А Московка ніяк заспокоїтися не може)) от невгамовна баба! цілу інформаційну кампанію проти міліції розгорнула! сміх та й годі!!! Тільки й видно на Аверсі сюжети, де луцька міліція така вже погана, гіршої в світі нема! Не можна через особисті образи, годувати людей порціями неправдивої чи перебільшеної інформації! хоча міліція однозначно не свята! Є там до чого придиратися і не один раз. Проте коли чуєш про це від кореспондентів Аверсу, то чомусь відразу виникає сумнів: пані Наталія ніяк не може забути і пробачити, що її кривдників міліція нещодавно не покарала так як слід, а натомість натякнула на легковажність та непристойну поведінку самої журналістки? Вистачить вже створювати конфлікти у суспільстві, шукайте серйозні теми і робіть глибокі й обєктивні сюжети!
йован до Подумалось! Показати IP 19 Березня 2011 16:07
бажаю тобі пройти тим кругом , фким протопала московка.Тоді поділишся враженнями.
Дякую))))) до йован Показати IP 21 Березня 2011 15:22
дякую за таке приємне побажання!!!)) але я до чужих дядь у машини не сідаю, а тим більше за їхній рахунок не п"ю і не їм! от така вже самостійна і правильна вродилася))
Сищик Показати IP 19 Березня 2011 08:07
А ви подивіться на наших ментів. блювати хочеться. В 30 років вже не вистачає дірочок на поясі. Животаті, неохайні, небриті. Смердить від них перегаром... Менти - це дно суспільства.
ВПГ Показати IP 19 Березня 2011 10:04
це не перший випадок в роботі ЛУцьк.МВ УМВС. в 2006 р. таким же чином затримали А.В.- дочку паралізованого інваліда армії, в яких намагалися забрати квартиру.ЇЇ два дня тримали прикованою до батареї в кабінеті і били ногами так, як не били наших жінок німці під час війни. Вона віджсиділа 4 роки із пяти в тюрьмі. Судив її лучанин Квятковський. Сьогодні справа про її співучасників розвалюється в Рожищанському суді. Потерпілу по справі, яка подала неправдиву заяву про злочин, сьогодні прокуратура і міліція заховали від суду і суд не може її знайти. Прокуратура, яка веде нагляд за дотриманням законності, давно погрязла в корупції. Конроль за діяльністью міліції здійсьнює міська рада. Ініціює цей контроль депутатська коміссія з прав людини та законності, яку очолює представник Свободи Боруцький. Хто вважає такі факти недоречними в роботі міліції, яку ми утримуємо за власні податки, повинен звернутися до Боруцького про заслуховування начальника міліції на сессії з пропозицією його звільнення. він повинен нести відповідальність за своїх підлеглих
D Показати IP 19 Березня 2011 11:31
Жах, страшно ходити тепер в школу дитину забирати!
Volynyaka Показати IP 19 Березня 2011 23:13
Правоохоронці повинні розуміти,що неможна знущатися із людей бо самі сядуть до тих кого відправили в тюрму,або люди почнуть писати не там де колись в міліції а в інтернеті коментарі форуми .Також теба враховувати те ,що є порядні менти та на всіх гнати бочку непотрібно.У коМЕНТАрях прекрасно видно хто вжє почав захисчатися або захисчати.Тетяна якщо ви дійсно терпіли і вам погрожуали ,змушували обманювати то ви знайте підете до кінця то вам вдасться опустити того не розумного і безсовісного КОПА.
Справедлива Показати IP 20 Березня 2011 00:26
Ту жінку знаю особисто. Це справді чесна, і дуже хвора людина. Що всеньке своє життя пропрацювала на дуже шкідливому підприємстві і заробила собі купу болячок.Шановним ментам просто не було на кого "повісити" таку суму грошей. От і знайшли крайню. В даному випадку, "Аверс" працює там де треба.І так як треба.Бо тепер менти з райвідділу зайвий раз жопу не піднімуть, і мозгами не поворушать, щоб знайти винного. Легше всі х собак повісити, та ще й обпаплюжити беззахисну людину, що не має "блата" і кучу бабла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus