USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Лучанин, який жив у авто, тимчасово повернувся у квартиру сина

14 Вересня 2018 16:12
Лучанин Георгій Назарчук, який три тижні жив у машині, повернувся до квартири, в якій мешкав до цього, йдеться у сюжеті НСТУ.

Нагадаємо, чоловіка з інвалідністю, якого, з його слів, виписав і вигнав із квартири його син.

Георгій разом з дружиною придбали 4-кімнатку, потім її подарували синові. Дружина виїхала до Італії, син мав доручення від батька вчиняти дії від його імені. Без згоди Георгія Назарчука його виписали з квартири, розповів чоловік.

Зі слів адвоката Олени Черьомухи, факт виписки із квартири не означає заборону там жити. Нині дії сина і дружини вона допомагає чоловіку оскаржити у суді. До квартири пана Георгія пустили квартиранти. Він розповів: коли син дізнався про це, знову намагався силоміць виселити з житла батька.

Журналісти сконтактували із сином, Володимиром Назарчуком. Він відмовився коментувати ситуацію. Сказав, що усе розповість у суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 14 Вересня 2018 17:19
"син мав доручення від батька вчиняти дії від його імені" - ай молодець... мало того що взяв жінку з дитиною невідь від кого (якби там в свідоцтві про народження був вписаний біологічний батько - то "всиновлювати", прости Господи, не вийшло б ніяк). То ще й підписав доручення (читай - віддав свою долю на розсуд інших). В результаті - "тимчасово повернувся у квартиру сина" (яка взагалі то його була, хай і на правах спільної власності). Ще раз повторю (може хоч когось врятує від ймовірних дурниць і проблем в майбутньому) - вчіться на помилках інших!!! Дивіться, до чого підписування різних папірців доводить. Мабуть розраховував, що в старості будуть разом, "в горі і в радості" (тільки от тепер, коли взяти з нього нічого, мадам мала його десь і живе собі за кордоном). Всиновив чужу дитину (яка знає, що то їй ніякий не батько), витратив життя на виховання чужого замість свого (своїх, рідних дітей, яких міг би мати з нормальною жінкою). Віддав своє майно у розпорядження чужим людям (як виявилось - чужим). Як так хотілось залишити цьому "сину" житло - чим заповіт поганий? На здоров'я, є нормальне адекватне рішення. Чоловіки, думайте головою!! Є просте правило - "не вкладай в чужих дітей і в чуже майно".
Андрій до Вася Показати IP 16 Вересня 2018 13:41
Воно то так, але буває в житті таке, що чужі діти порядніші за своїх, буває що чужі батьки кращі за своїх... Буває що в рідних батьків на старості "клеми замикають" і вони таке починають чудити що жах. Просто ніхто не міг передбачити що станеться в майбутньому.
так Показати IP 19 Вересня 2018 15:25
велика ж квартира, (пише-чотрикімнатна) продайте, розміняйте, розїдьтесь і живіть окремо. і забудьте один одного, якщо важко разом жити( буває...).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus