USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцьку міську клінічну лікарню планують перейменувати

23 Квітня 2021 11:41
Луцьку міську клінічну лікарню перейменують у Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади.

Про це стало відомо 23 квітня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Комісія розглянула проєкт рішення Про перейменування комунального підприємства «Луцька міська клінічна лікарня» у комунальне підприємство «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади».

Підставами підготовки відповідного проєкту рішення є реформування галузі охорони здоров’я та реформа децентралізації, зокрема, приєднання до Луцька навколишніх громад.

Як поінформовано, назва «Луцька міська клінічна лікарня» не відповідає сучасним вимогам, адже це комунальне підприємство надає медичну допомогу не тільки жителям міста, а й мешканцям сусідніх сіл, інших районів.

Окрім того, передбачено внесення змін у статут комунального закладу. Відповідно до них, посаду директора лікарні буде замінено на посаду генерального директора об’єднання тощо.

Члени комісії підтримали проєкт рішення. Далі його розглянуть на сесії міськради.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 23 Квітня 2021 12:10
Від перестановки доданків сума не міняється.
Микола Показати IP 23 Квітня 2021 15:52
До лучанина: І зарплата гендиректора теж?
лучанин до Микола Показати IP 23 Квітня 2021 19:36
Зарплата зросте до захмарних висот.Адже це_об"єднання!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus