USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький депутат розповів, як купував сурогат з-під поли біля заводу

25 Січня 2017 17:08
Депутат міськради Микола Яручик попросив контролюючі служби вплинути на ситуацію щодо нелегальної торгівлі біля заводу «Кромберг енд Шуберт».

Про це у своєму запиті він зазначив під час чергової 18 сесії, 25 січня.

Депутат нагадав, що вже свого часу він оголошував запит щодо незаконної торгівлі біля заводу. Всі служби обіцяли провести рейди.

Однак, коли до нього звернулися журналісти Інформаційного агентства Волинські Новини в рамках журналістського розслідування він сам вирішив перевірити, чи досі там торгують. Коли він приїхав в час перезмінки, біля заводу розгорнувся стихійний міні-ринок, де можна придбати будь-які товари, у тому числі й спиртне.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ЗА НЕЛЕГАЛЬНИЙ ПРОДАЖ СУРОГАТУ БІЛЯ «КРОМБЕРГУ»?

Більш того, на цих імпровізованих прилавках, продають сурогат. Депутат і сам за 30 гривень придбав невідому речовину, з запахом спирту в пляшці з-під мінералки.

«Я одягнув шапку майже на очі, щоб не впізнали, і купив в зеленій пляшці з-під мінеральної води рідину з запахом алкоголю. Не знаю, може цю рідину можна в склоочисник заливати, а люди це п’ють», - зазначив він.

Відтак, депутат попросив відповідальні служби відреагувати на цей факт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
манія величі Показати IP 25 Січня 2017 18:00
я такий знаменитий .ну як Кличко. тому і сплю в шапці натягнутій на очі.і в нужник також! а то чого доброго-впізнають
Анонім Показати IP 25 Січня 2017 21:08
То хай цей луцький депутат ще попросить ДФс провітрити фірму Полісся трейд свого однопартійця Нестерука Петра який торгує клуб водкою і люботином левим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus